GALERIE FOTO Cea mai sexy femeie din lume, implicată într-un scandal major. Ce a făcut sportiva acuzată că-și folosește corpul pentru click-uri

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iulie 2022, 08:39
Data actualizarii: Joi 21 Iulie 2022, 08:51

Paige Spiranac (29 de ani) a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume de către publicația Maxim.

Sportiva este din ce în ce mai des în atenția opiniei publice, iar de curând a fost implicată într-un nou scandal. 

Vedeta de 29 de ani a participat la un turneu caritabil de golf din SUA, eveniment la care a fost acuzată că l-ar fi convins pe un bărbat să-i trimită 10.000 de euro. Totul s-a dovedit a fi un caz de fraudă online, însă Paige a fost afectată de această întâmplare.

"Acest om a venit și mi-a cerut să facem o poză. La început părea bine, dar apoi a început să spună că l-am furat 10 mii de dolari. A început să mă amenințe. A fost o situație foarte înfricoșătoare.

S-a dovedit că acest om fusese victima unei fraude online făcută de pe un profil fals. Era foarte nervos. M-am chinuit cu aceste probleme de securitate de ceva vreme, dar, în ultima perioadă, situația s-a înrăutățit", a povestit aceasta în presa din Marea Britanie.

Răspuns sincer oferit de Paige Spiranac

Americanca a făcut carieră la nivel profesionist în golf, însă a renunțat la această carieră și s-a axat pe activitatea în social media, însă mai participă și la competiții de amatori.

În cadrul unei sesiuni de întrebări, Paige Spiranac a lămurit unul dintre cele mai mari mistere în ceea ce o privește, naturalețea bustului impresionant.

"Întrebarea pe care o primesc cel mai des! Sunt destul de secretoasă în acest sens și nu prea am răspuns direct până acum. Dar astăzi o voi face. Da, sunt sânii mei naturali", a răspuns americanca. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!