GALERIE FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură

Ivana Knoll Sexy Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Iunie 2023, 09:53
Data actualizarii: Miercuri 07 Iunie 2023, 09:46

Ivana Knoll a devenit cunoscută la nivel internațional după participarea la Campionatul Mondial din Qatar.

Fosta Miss Croația și-a susținut echipa favorită la turneul final, iar aparițiile sale spectaculoase au stârnit numeroase reacții la nivel internațional.

De curând, tânăra de 30 de ani a postat o fotografie în care apare îmbrăcată doar într-o pereche de jeans, iar aprecierile fanilor nu au întârziat să apară, respectiva imagine strângând peste 1800 de comentarii.

Detalii despre siluetă, oferită chiar de Ivana Knoll
 

Tânăra de 30 de ani a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Fosta Miss Croația a oferit răspunsuri clare despre fizicul său, dar și despre intenția de a-și face sau nu cont pe OnlyFans.

"Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii", a explicat croata.

"Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme", a adăugat aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!