Bilantul persoanelor din avion a fost revizuit: sunt mai putini morti decat se anuntase initial! Gestul urias ale rivalelor din campionat: vor sa cedeze jucatori la Chapecoense

Live Blog
LIVE UPDATE - Tragedie aviatica
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2016, 09:10
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2016, 09:24

Chapecoense se indrepta spre finala Copa Sudamerica. Avionul, folosit si de nationala Argentinei, ar fi aterizat fortat

11:41 29 Nov
Neymar a postat si el un mesaj pe Instagram: "Dumnezeu sa faca o minune"

 

que Deus opere um milagre ????????????????

O fotografie postat? de Nj ???????? ???? neymarjr (@neymarjr) pe

11:04 29 Nov
BREAKING NEWS | Un general columbian care coordoneaza cautarile avanseaza o cifra dramatica: 75 de morti.
10:36 29 Nov
Imagine cutremuratoare

Rudele si prietenii jucatorilor de la Chapecoense asteapta vesti la stadionul din Chapeco. 

10:14 29 Nov
Imagine incredibila: avionul, distrus in accident! 

Apar noi imagini de la locul accidentului! Avionul pare distrus complet in urma accidentului, dar cu toate astea exista supravietuitori. 

10:12 29 Nov

INFORMATIE NEOFICIALA: Primarul orasului La Ceja ar fi declarat ca exista in jur de 25 de morti

10:10 29 Nov
O comisie de criza incearca sa gestioneze in cel mai bun mod cautarile. Zona in care s-a prabusit avionul ar fi, de asemenea, impadurita, ceea ce face si mai dificila gasirea supravietuitorilor.
10:05 29 Nov
Doctorii numara secundele pana la sosirea ranitilor. Acestia asteapta ambulantele pentru a-i prelua pe pasagerii avionului prabusit.
10:02 29 Nov
Cleber Santana (35 de ani), fost fotbalist al lui Atletico Madrid si al Mallorcai, care si-a mai trecut in CV echipe mari precum Santos ori Flamengo, se afla in avion. Pentru moment, nu se stie nimic despre starea acestuia.


09:51 29 Nov
"Clubul de fotbal isi rezerva dreptul de a astepta o instiintare oficiala din partea autoritatilor columbiene pentru a emite orice fel de declaratie oficiala cu privire la accident. Dumnezeu sa fie cu sportivii nostri, cu oficialii, cu jurnalistii si cu toti ceilalti pasageri ai avionului", se arata in comunicatul clubului brazilian, postat in urma cu 20 de minute.

09:44 29 Nov
O televiziune columbiana (TeleAntioquia) transmite imagini LIVE de la fata locului. CLICK AICI
09:44 29 Nov
Medicii de la spitalul din La Ceja asteapta victimile accidentului. Operatiunile de salvare sunt ingreunate insa de terenul accidentat in care s-a produs accidentul! 

09:41 29 Nov
Creste numarul de supravietuitori!

Portarul Danilo a comunicat cu familia sa direct de la locul accidentului, inainte de salvare, sustine TeleMedellin. El primeste ingrijiri la spital in aceste momente.

Alan Ruschel, celalalt supravietuitor, are fracturi multiple, inclusiv de brazin, leziuni cerebrale si traumatism cranian, informeaza Radio RCN.

Autoritatile au confirmat 8 supravietuitori pana acum. Ximena Suarez, o membra a echipajului, se afla si ea in viata.
09:37 29 Nov
Rafael Bastos, fostul mijlocas al lui CFR Cluj, in varsta de 31 de ani, cel care a evoluat in tricoul fostei campioane a Romaniei in victoria uriasa de pe Old Trafford, a evoluat la Chapecoense chiar in acest an!
 
Bastos s-a transferat insa in urma cu o luna in Emiratele Arabe Unite, la Hatta Club.
09:37 29 Nov
"Aici intra doar Domnezeu!" 
 
Probleme mari pentru autoritati din cauza accesului la locul accidentului. Radio Caracol anunta ca locatia accidentului este pe un deal undeva, iar noaptea trecuta a plouat mult, astfel ca autoritatile au probleme cu transportul ranitilor de la locul accidentului. "Doar Domnezeu intra aici", a spus reporterul de la Radio Caracol, potrivit presei braziliene. 

 
09:29 29 Nov
Locatia exacta a accidentului aviatic: in imediata apropiere a oraselor La Ceja si La Union, din departamentul Antioquia.
 
Destinatia zborului era Medellin, Columbia.
09:27 29 Nov

Pilotul erou!

Pilotul aeronavei care transporta avionul spre Medellin e considerat erou! Acesta a golit tot rezervorul de combustibil pentru ca avionul sa nu explodeze. In felul acesta a salvat multe vieti! 
 

09:25 29 Nov

SASE supravietuitori, 0 decese confirmate pana in acest moment.

Presa braziliana anunta 6 supravietuitori si zero morti pana acum, au confirmat autoritatile. Apar si imagini noi de la locul accidentului. 
 

09:23 29 Nov
Un al doilea fotbalist, Danilo, a fost transportat la cel mai apropiat spital. In acest moment, autoritatile au sperante ca exista un numar mai mare de supravietuitori
09:22 29 Nov
Alejandro Dominguez, presedintele CONMEBOL (Confederatia Sudamericana de Fotbal) a plecat de urgenta catre Medellin, Columbia.
09:16 29 Nov
Chapecoense a jucat in urma cu doar doua zile impotriva lui Palmeiras. Echipa din urma a invins cu 1-0, incoronandu-se campioana a Braziliei.
09:13 29 Nov
Primul supravietuitor transportat la spital este fotbalistul Alan Ruschel
09:13 29 Nov
Primarul orasului Medellin, Federico Gutierrez Gutierrez, a vorbit pentru un post de radio local, acesta spunand: "Este o tragedie de proportii uriase".
09:12 29 Nov
Au aparut imagini de la imbarcarea echipei Chapecoense in avion. 

09:11 29 Nov
Un prim supravietuitor a fost transportat la spital
09:09 29 Nov
Lotul echipei braziliene care s-ar fi aflat in avion

Portari: Danilo, Follmann 
Fundasi: Gimenez, Dener, Alan Ruschel, Caramelo, Marcelo, Filipe Machado, Thiego, Neto 
Mijlocasi: Josimar, Gil, Sergio Manoel, Matheus Biteco, Cleber Santana, Arthur Maia 
Atacanti: Kempes, Anania, Lucas Gomes, Tiaguinho, Bruno Rangel, Canela
09:07 29 Nov
Echipa de fotbal zbura cu un avion de linie, astfel ca in aeronava se aflau si pasageri care nu aveau legatura cu acest club de fotbal.
 
Autoritatile columbiene au ridicat de la sol mai multe elicoptere de salvare, dar pana in acest moment multe dintre informatii sunt incerte.
 
Aeronava a pierdut contactul cu turnul de control la ora locala 21:33, iar prabusirea ar fi fost consemnata la 22:15 (01:15 GMT).
09:02 29 Nov
Avionul transporta peste 80 de persoane. Pana in acest moment, au fost scosi intre 6 si 10 supravietuitori
09:01 29 Nov
09:01 29 Nov

Avionul echipei braziliene Chapecoense, care a terminat sezonul pe locul 9 din prima liga, s-a prabusit marti dimineata, in Columbia, in momentul in care se indrepta catre Medellin, acolo unde formatia braziliana urma sa joace finala Copa Sudamerica, impotriva echipei Atletico Medellin.

Avionul avea la bord 72 de pasageri si, conform primelor informatii, s-a prabusit din cauza lipsei de combustibil, langa localitatea Cerro Gordo. 10 pasageri au fost raniti si deja evacuati de la locul accidentului, conform Daily Mirror, care citeaza brigada de pompieri din La Union. Zborul CP2933 era operat de compania LAMIA Bolivia, iar aeronava Avro146-RJ85 avusese primul zbor in 1999.

“Ar putea exista supravietuitori, dar e o tragedie de proportii inimaginabile”, a spus Federico Gutierrez, primarul Medellinului. In scurt timp, s-a confirmat ca exista cel putin cinci supravietuitori.

Ultimele informatii indica faptul ca ar fi vorba despre o aterizare fortata, nu de o prabusire propriu-zisa. Avionul implicat ar fi fost folosit recent si de nationala Argentinei.

La Chapecoense a evoluat si Rafael Bastos, fostul jucator al CFR-ului, care s-a transferat, insa, in octombrie la Hatta Club, in Emiratele Arabe Unite, acolo unde evolueaza si Adrian Ropotan.

Next: 3. Vezi urmatoarea pagina »
300x250
ULTIMELE STIRI
300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!