Adrian Popa, tanarul batut de judoka Ciprian Brata, a fost sunat de sportiv, care i-a promis ca-i da bani pentru fiecare os rupt

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2011, 09:32
Data actualizarii: Joi 11 August 2011, 09:35

Citeste mai multe pe www.libertatea.ro!

Orădeanul a fost bătut, în noaptea de 12 spre 13 iulie, în faţa clubului Escape din Oradea de doi judoka, Daniel Brata şi Valentin Radu. Doar primul a fost reţinut marţi de către procurori. Radu e plecat în China, la Jocurile Universitare şi va fi audiat la întoarcerea în ţară. “Când eram în spital, Brata m-a sunat de multe ori, dar nu puteam să vorbesc. Aveam în minte cuvintele, dar nu puteam să le articulez. Atunci l-a căutat pe un prieten de-al meu şi i-a spus să-mi spună să facem pace şi că-mi plăteşte pentru fiecare fractură ca să nu depun plângere!”, a zis Popa.

Tatăl lui Adrian, Iosif, ne-a povestit că în acel moment nu era încă depusă plângerea penală împotriva celor doi judoka: “Nu-mi stătea mie capul la scris plângeri, când nu ştiam dacă Adrian va trăi. Neurochirurgul Dumitru Mohan îmi spunea că o bucată de os ameninţă să-i străpungă pieliţa de pe creier. Am alergat de la Oradea la o clinică din Timişoara, unde a fost supus altei intervenţii şi i s-a montat o placă de titaniu. Acum, copilul meu are în cap un fier. Sunt un om paşnic şi dacă ar fi fost doar nişte vânătăi, îl iertam pe campionul ăsta, dar copilul meu suferă aşa mult“.

De îngrijirea lui Adrian se ocupă doar tatăl, mama fiind plecată la muncă în SUA: “Soţia mea nici nu ştie de dramă. Mi-e teamă să nu facă atac când aude“.

Mai mult: Adrian Popa, tânărul bătut de judoka Ciprian Brata, a fost sunat de sportiv, care i-a promis că-i dă bani pentru fiecare os rupt - Alte sporturi | Libertatea.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!