VIDEO Absolut cutremurător! Translatorul postului german Welt a izbucnit în lacrimi în timp ce transmitea discursul președintelui Zelinski

Volodimir Zelenski discurs Volodimir Zelenski Razboi ucraina Welt Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 18:02
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 18:17

Discursul lui Volodimir Zelenski a făcut înconjurul lumii, stârnind reacții la nivel internațional.

Unul dintre cele mai emoționante momente l-a avut protagonist pe translatorul postului german de televiziune Welt. 

În timp ce traducea mesajul transmis de președintele ucrainian, aceasta a început să plângă, iar pe parcursul discursului și-a finalizat activitatea printre lacrimi. 

Reacția jurnalistei

La câteva secunde după încheierea discursului, jurnalista și-a cerut scuze pentru reacția emoționantă, scuze pe care le-a transmis și prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter.

"Sunt traducător, am participat la discuții de zeci de ore pentru pace. Dar astăzi, la televiziunea germană, nu am putut să închei mesajul lui Zelenski, spre final am izbuncnit în lacrimi. Vă iubesc, ucraineni", a scris aceasta.  

Mesaje de mobilizare din partea lui Zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a postat un mesaj pe reţelele de socializare din centrul oraşului Kiev, în care dezminte zvonurile conform cărora ar fi cerut armatei să se predea în faţa trupelor ruse.

"Sunt multe informaţii false în mediul online care spun că am cerut armatei să se predea şi că este o evacuare. Sunt aici. Nu ne predăm. Ne vom apăra ţara", a afirmat Zelenski.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!