Vezi cum decurge o zi din viata Vandei Hadarean: INTERVIU!

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 Aprilie 2010, 07:55
Vezi cum decurge o zi din viata Vandei Hadarean: INTERVIU!

Stabilita in Canada din 2000, fosta gimnasta Vanda Hadarean a castigat 3 titluri mondiale consecutive la fitness si a pozat de curand in cea mai tare revista in domeniu.

Ce ai facut in ultimele 5 zile?
In ultimele 5 zile.....hmmm...sa vedem. Antrenamente personale, Clase predate pentru clienti, antrenamentele cu echipa de fitness, sedinte, am avut de luat o decizie de a semna un contract cu o firma de suplimente, de pregatit un seminar pentru fete care doresc sa concureze in fitness si fitness modeling, ma pregatesc sa merg in Germania saptamana viitoare. Am petrecut timp cu prietenii, si bineinteles treburi pe acasa.

Cum decurge o zi din viata ta?
De obicei ma trezesc pe la 7 sau 8. Daca am planificati clienti pentru antrenament, incep la 9 sau 9.30. Dupa care urmeaza antrenamentul meu. Ma antrenez in studioul de acasa , sau merg la sala. Dupa antrenament, vin acasa, si gatesc pentru pranz, mananc, dupa care am grija de e-mail-uri si alte contacte pe care le am de facut. In fiecare zi am o ora de odihna. Nu dorm ..dar inchid TV , inchid computerul si telefonul. Dupa aceea ma pregatesc de clasele pe care le predau. Ajung acasa pe la 9. Am antrenamente cu echipa de fitness. Miercuri si sambata . Zile libere vineri si duminica ...dar vineri imi gasesc eu ceva de facut...hehehe.

La ce conscursuri o sa participi in acest an?
Deocamdata pentru anul acesta ma gandesc la fitness modeling. Sunt 3 sau 4 concursuri la care voi participa.

Cum e sa antrenezi fetitele pentru concurs?
Imi place foarte mult. Si imi place sa stiu ca aceste fete vor avea grija de sanatatea lor. Acum sintem la o luna de primul concurs in acest an, antrenamentele sunt destul de intense. Doar doua pe saptamina cu mine plus 2 sau 3 antrenamente in sala.

Cand ai fost ultima data in Romania? Cand o sa ajungi in tara?
In Romania? In vara vor fi 3 ani, si deocamdata nu stiu cand vin pe acasa.

Cum ai petrecut pastele?
Oh Minunat! Am fost la biserica vineri si duminica. Si am fost foarte fericita sa fiu acolo. Dupa care am petrecut timp cu prieteni. Am avut un weekend foarte cald de Pasti (25 grade) asa ca am fost in aer liber mult timp....dupa o iarna lunga si friguroasa.

De ce iti este dor din Romania?
De parinti si de toate rudele din familie.

Care este mancarea romaneasca de care iti este dor?
hmmm....buna intrebare ...cred ca ghiveci , asa cum il face mama acasa.

Imi spui 3 melodii pe care le asculti in ultima perioada cel mai des?
Sigur. I Believe (Nikki Yanofski), Lucky (Jason Mraz)-cintecul asta ma face sa zimbesc de fiecare data cand il ascult , si il ascult destul de des. Hossana (Hillsong)

Care este ultimul film pe care l-ai vazut? Dar ultima carte citita?
"Last summer" si carte...nu sunt sigura ...dar cred ca "100 ways to simplify your life” , de Joyve Meyer"

Cum a fost sa pozezi pentru Oxygen? Ce sportive cunoscuti au mai pozat pentru aceasta revista?
Imi place foarte mult Oxygen magazine. Citesc revista de 5 sau 6 ani , asa ca sunt foarte fericita ca am ajuns sa fiu si pe coperta. Acesta a fost un obiectiv la care am vrut sa ajung. Cu Oxygen am lucrat de multe ori insa anul trecut in octombrie si anul acesta in mai am reusit sa apar pe coperta. I love it!

O zi la studio cu Oxygen magazine dureaza cam 8 ore. Este ca un antrenament . De repetat fiecare exercitiu ...cu zambetul pe fata ...hehehe . Nu e usor dar imi place foarte mult. Oxygen Magazin e adresat pentru toata lumea , dar este de asemenea o revista adresata celor care participa la competitii de fitness. Asa de ca multe ori pe coperta sint fete din industria fitnesului.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT