Vezi cum a cucerit-o Marica pe Gina Pistol si cum ii face pe plac: "Ne intelegem fara prea multe cuvinte" :)

Cum poti sa cuceresti o vedeta sexi precum Gina Pistol? Nu e nimic asa cum ti-ai fi imaginat. Iubita lui Marica povesteste cum s-a intalnit cu atacantul lui Stuttgart si cum a impresionat-o jucatorul.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Martie 2009, 22:40
Data actualizarii: Marti 03 Martie 2009, 22:52

"Ne-am cunoscut intr-un club si s-a intamplat sa impartim aceeasi masa. Nu a fost ceva de genul, am pus ochii pe el. Eu eram cu prietenii si eu cu Marica ne-am imprietenit. Nu a facut nimeni primul pas, a venit de la sine. Suntem compatibili, uneori ne intelegem fara prea multe cuvinte."

"Am citit intr-un ziar ca am spus ca daca nu ma marit si cu asta, sunt o fraiera. Eu daca sunt Vasilica si citesc asta despre 'Gina Pistol' as zice 'uite-o si pe toapa asta'. Sunt o fata draguta care a avut mai mult noroc decat alte fete dragute, si profit de asta. Imi doresc o familie, pana sa ma apropii de o varsta, dar nu intru in panica. Avem o relatie de 2 luni zile si sper sa ne intelegem la fel si peste 6 luni si peste un an si ce o fi o fi. Mi-ar fi placut ca Marica sa fie langa mine", a spus Gina Pistol la Povestiri de Noapte la AcasaTV.

Vezi mai mult pe www.acasatv.ro

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies