Una dintre cele mai sexy sportive din lume vine in Romania! Vezi topul:

Autor: Sport.ro
Luni 14 Decembrie 2009, 18:00
Una dintre cele mai sexy sportive din lume vine in Romania! Vezi topul:

Voleibalista Paula Pequeno de la Zarechie Odintsovo vine in Romania sa joace impotriva lui Metal Galati, marti, 15 decembrie, de la ora 17.00, live, la Sport.ro!

Brazilianca Paula Pequeno a fost aleasa in topul celor mai sexy sportive din lume. In top se mai afla jucatoarele de tenis Maria Sharapova si Ana Ivanovic,  saritoarea cu prajina Yelena Isinbaieva, inotatoarea australiana Stephanie Rice, medaliata olimpica de la Beijing in proba de yachting, Isabel Swan si cea mai sexy practicanta de surf din lume, Maya Gabeira.

Metal Galati a debutat cu dreptul in Liga, cu o victorie impotriva campioanei Poloniei, Muszynianka, si are sperante mari ca le poate bate si pe rusoaicele de la Zarechie, in meciul transmis live de Sport.ro, marti, 15 decembrie, de la ora 17.00.

Calificate pentru a doua oara consecutiv in Liga Campionilor, voleibalistele de la Metal Galati nu se mai gandesc la restantele financiare pe care le are clubul fata de ele si dau totul pe teren pentru victorie. Fetele lui Zoran Terzici au sanse mari sa se califice in play-off-ul competitiei, daca trec de rusoaicele de la Zarechie.

Din grupa Galatiului mai fac parte si campioanele Italiei, Asystel Novara, si echipa care a luat titlul in Polonia, Muszynianka. La finalul fazei grupelor, din totalul de 16 echipe participante in Liga, se va desemna clubul care va organiza turneul final.

Batalia din Liga Campionilor dintre Metal Galati si Zarechie Odintsovo e live la Sport.ro, marti, 15 decembrie, de la ora 17.00.
 

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT