Campionatul Mondial de fotbal feminin Alex Morgan Brazilia Franta Statele Unite ale Americii Stiri sexy

TOP 30 cele mai sexy jucatoare de la Campionatul Mondial de Fotbal feminin! Americanca Alex Morgan rupe plasele si pictorialele! GALERIE FOTO

Campionatul Mondial de Fotbal Feminin se desfasoara in aceasta perioada in Franta. In primele 12 meciuri, pe stadioanele care gazduiesc turneul final au fost peste 210.000 spectatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2019, 14:41
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2019, 15:22

Fotbalul feminin este intr-o continua ascensiune, iar Mondialul din 2019, gazduit de Franta, este asteptat sa aduca cele mai mari audiente de pana acum. La turneul final al Cupei Mondiale din Franta 2019, FIFA a decis sa implementeze si sistemul VAR. Este pentru prima data in istoria fotbalului feminin cand se va folosi arbitrajul video.

In primele 12 meciuri de la Mondial, peste 210.000 spectatori au asistat la meciuri.

  • Adriana Leon (Canada)

Americanca Alex Morgan este cea mai buna marcatoare a competitiei pana acum, cu 5 reusite. Ea evolueaza pentru campioana mondiala en-titre: SUA.

Mondialul din Franta este gazduit de 9 arene: Parc des Princes, Stade de Lyon, Stade de Nice, Stade de la Mosson (Montpellier), Roazhon Park (Rennes), Stade Oceane (Le Havre), Stade du Hainaut (Valenciennes), Stade Auguste-Delaune (Reims) si Stade des Alpes (Grenoble).

In ultimii ani, fotbalul feminin a cunoscut o ascensiune importanta prin prisma cresterii nivelului de joc si a spectaculozitatii.

TOP 30 cele mai sexy jucatoare de fotbal de la Campionatul Mondial


Audientele in crestere ale fotbalului feminin sunt date de cresterea nivelului de joc, a nivelului atletic al jucatoarelor, dar si al competitivitatii. Un factor suplimentar este, insa, dat si de aparitia unor reprezentante ale sexului frumos. Sportive precum Alex Morgan, Sydney Laroux ori Adriana Leon se bucura de o mare popularitate.

Mai jos puteti vedea o GALERIE FOTO cu cele mai populare 30 de jucatoare de la CM 2019.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies