Stiri sexy

"Te insori cu frumoasa si ramai cu proasta" Afirmatie incredibila a unui fost jucator de la FCSB, dupa ce a divortat de aceasta bomba sexy

Fostul mijlocas Tibi Balan, trecut de-a lungul carierei pe la Sportul, Rapid, Timisoara si FCSB, ii sfatuieste pe tinerii jucatori sa nu alerge dupa bombe sexy.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Decembrie 2018, 11:37
Data actualizarii: Marti 11 Decembrie 2018, 11:49

Tibi Balan, acum ajuns la 37 de ani, a fost casatorit cu o "devoratoare de fotbalisti". El a avut o relatie de scurta durata, din care a rezultat insa un copil, cu Andreea Bododel. Cei doi au divortat duap doar un an de casnicie.

"Te insori cu frumoasa, ramai cu proasta"

  • Te insori cu frumoasa si ramai cu proasta Afirmatie incredibila a unui fost jucator de la FCSB, dupa ce a divortat de aceasta bomba sexy

Acum, Tibi Balan spune ca si-a dat seama cat de important este ca un jucator sa isi aleaga o partenera care sa ii ofere echilibru.

"Femeile imbatranesc si ele. Te insori cu frumoasa si ramai cu proasta, cum spune proverbul.

O femeie te poate ridica foarte mult, poate investi banii pe care ii strangi. Am simtit nevoia unei astfel de femei in viata mea, dar din pacate nu am avut. Asta este, au fost experiente.

Copilul este cel mai afectat dupa divort. E foarte greu, mai ales la inceput. Cu timpul incepi sa te obisnuiesti. Ea este departe, in Constanta. Copilul are anturajul lui acum, gradinita, o multime de prieteni. Incet, incet te obisnuiesti", a spus Tibi Balan pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies