Stiri sexy

"Se accidenta pentru ca facea sex de 10 ori pe saptamana cu mine" Trecutul controversat al lui Boateng, noul jucator al Barcei. FOTO

Barcelona l-a transferat pe Kevin-Prince Boateng de la Sassuolo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Ianuarie 2019, 15:14
Data actualizarii: Luni 21 Ianuarie 2019, 15:14

Barcelona a adus un jucator de 31 de ani pentru a intari echipa in retur, pe mijlocasul german Kevin-Prince Boateng, fost jucator la Tottenham, Dortmund sau AC Milan.

Boateng are un trecut controversat. Dupa o serie de accidentari, sotia sa spunea ca acesta se accidenteaza din cauza numarului mare de partide de sex.

  • Se accidenta pentru ca facea sex de 10 ori pe saptamana cu mine Trecutul controversat al lui Boateng, noul jucator al Barcei. FOTO

"Motivul pentru care Kevin se accidenteaza este pentru ca facem sex de 10 ori pe saptamana. Imi este teama ca acesta este motivul acestor intinderi", spunea italianca Melissa Satta in 2012.

Melissa Satta este un model faimos in Italia si prezentatoare TV, iar inainte de Boateng a fost cuplata cu Christian Vieri sau Gianluca Vacchi. Dupa o seara petrecuta cu baschetbalistul Kobe Bryant, sotia americanului a decis sa divorteze de jucatorul lui Los Angeles Lakers.

Toate aventurile Melissei s-au terminat insa alaturi de Kevin-Prince Boateng, caruia i-a daruit si un copil in 2014.

Imagini cu Melissa in galeria foto de mai jos

Modifică setările cookies