Stiri sexy

Scuze, Wanda, dar ea e numarul 1 :) Iubita unui jucator de la Inter ii face concurenta sotiei lui Icardi cu poze mega sexy facute in baie! GALERIE FOTO

Agustina Gandolfo este iubita atacantului Lautaro Martinez. Ea este de asemenea originara din Argentina, la fel ca fotbalistul, dar si ca Wanda Icardi, cea mai cunoscuta si controversata sotie de fotbalist din Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Mai 2019, 18:38
Data actualizarii: Joi 09 Mai 2019, 18:42

Wanda Icardi tine primele pagini ale publicatiilor din Italia. Uneori o face cu declaratiile sale controversate, alteori cu fotografiile sexy pe care le posteaza. Wanda are o noua "rivala". Este iubita atacantului Lautaro Martinez!

Agustina, noua bomba sexy de la Inter


Lautaro Martinez, atacant de 21 de ani transferat de Inter in vara lui 2018 de la Racing Club, jucator cu 2 goluri in 5 meciuri pentru nationala Argentinei, se lauda cu o iubita bomba sexy. Agustina Gandolfo este numele ei. Aceasta a ajuns la 170.000 de urmaritori pe Instagram, lucru care se datoreaza si fotografiilor sexy pe care le posteaza.

  • Scuze, Wanda, dar ea e numarul 1 :) Iubita unui jucator de la Inter ii face concurenta sotiei lui Icardi cu poze mega sexy facute in baie! GALERIE FOTO

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

Modifică setările cookies