24 2012 19:34

SCANDALOS! Cel mai penibil moment din cariera lui Hulk Hogan! Au aparut imagini din sex-tape-ul lui! Interzis sub 18 ani:


	SCANDALOS! Cel mai penibil moment din cariera lui Hulk Hogan! Au aparut imagini din sex-tape-ul lui! Interzis sub 18 ani:

Fostul mare wrestler a intrat intr-o noua situatie jenanta. La inceputul lui Martie a fost dezvaluit faptul ca exista un sex-tape cu Hogan iar acum primele imagini au fost postate pe internet

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Cei de la TMZ.com au dezvaluit acum mai bine de o Luna ca exista o filmare cu Hulk Hogan si o femeie bruneta care nu este nici actuala sotie, Jennifer, si nici fosta sotie, Linda.

Avocatul lui Hulk Hogan, David Houston, i-a contactat pe cei de la TMZ si a dezvaluit ca Hulk nu stia ca e filmat si ca sunt socati de aceasta "invazie scandaloasa a intimitatii"

"Terry Bollea(numele adevarat al lui Hogan) este ingrozit de lansarea neautorizata a acestui filmulet. Hulk nici nu a aprobat sa fie filmat si nici ca filmuletul sa fie lansat. E clar ca vorbim despre o incalcare a intimitatii si incalcarea increderii. Vom face toti pasii necesari in justitie" a spus Houston.

Contactat la randul lui de cei de la TMZ, Hogan a spus ca nici macar nu stie cine era femeia respectiva. El a dezvaluit ca a avut vreo 4 luni dupa ce s-a despartit de fosta sotie in care si-a inecat amarul in alcool si a facut sex cu multe femei.

Cei de la TheDirty.com au publicat astazi primele poze din sex-tape-ul lui Hulk Hogan. CLICK AICI PENTRU IMAGINI!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:
3 comentarii
  • 25 2012
    gyl asa e cind nu mai ai ce da...bagi UMPLUTURA.......
  • 24 2012
    geo alaman sunteti numai dupa bani si site de 3lei...
  • 24 2012
    fifa 2012 Te crezi bun la fotbal? Hai sa castigi o Cupa Champions League reala jucand in cel mai bun manager de fotbal online gratuit: Manager League. ro ....
BRAT