Stiri sexy

SCANDAL in Anglia dupa meciul cu Uruguay. Pustiul de 40mil i-a trimis un mesaj indecent unei vedete Playboy: "M-a dezgustat"

Tanarul de 18 ani Luke Shaw care va debuta la Mondial in partida cu Costa Rica e in mijlocul unui scandal

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Iunie 2014, 10:54
Data actualizarii: Marti 24 Iunie 2014, 10:58

Eliminata inca dintre grupele Campionatului Mondial pentru prima data dupa 56 de ani, nationala Angliei este una dintre marile dezamagiri din Brazilia. Iar englezii de la The Sun agita si mai mult apele dupa ce au dezvaluit ca Luke Shaw, fundasul stanga de 18 ani legitimat la Southampton, a incercat sa convinga o vedeta Playboy sa faca o partida de sex in 3! Iar cea de-a 3-a persoana sa fie sora ei geamana!

La revenirea la hotel la 2 ore dupa partida cu Uruguay, Shaw a contactat-o pe Carla Howe, vedeta Playboy. Au inceput sa discute si aceasta i-a trimis o poza cu ea si sora ei geamana, Melissa. Jucatorul a socat-o atunci: "Cand facem o partida in trei?" I-a transmis Shaw. Aceasta l-a refuzat si le-a povestit celor de la The Sun: "Cand m-a intrebat daca vreau sa o facem in 3, am fost dezgustata. Este ca orice alt fotbalist. Am crezut ca vrea o relatie reala cu mine" a spus Carla, cea care a mai fost implicata cu fotbalisti precum Ashley Cole sau Evra.

Modifică setările cookies