Stiri sexy

Sa iubesti doua femei... :)) Ronaldinho s-a impacat cu cele doua iubite ale sale si vor petrece Revelionul impreuna! Cum arata Beatriz si Priscilla: FOTO

Ronaldinho s-a impacat cu cele doua iubite ale sale si vor petrece Revelionul impreuna. Fostul fotbalist brazilian le-a cerut in casatorie pe amandoua vara trecuta.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Decembrie 2018, 14:26
Data actualizarii: Duminica 30 Decembrie 2018, 14:30

Ronaldinho le-a cerut in casatorie pe Beatriz Souza si Priscilla Coelho vara trecuta, dar apoi relatia lor s-a deteriorat din pricina familiilor acestora. Acum, Dinho s-a impacat cu cele doua femei.

Presa braziliana scrie ca cei trei vor petrecere Revelionul impreuna la Buzios, o faimoasa statiune din statul Rio de Janeiro.

  • Sa iubesti doua femei... :)) Ronaldinho s-a impacat cu cele doua iubite ale sale si vor petrece Revelionul impreuna! Cum arata Beatriz si Priscilla: FOTO

"Cei trei isi vor petrecere Revelionul la Buzios, faimoasa statiune din Rio. Ronaldinho s-a opus familiei si a revenit la Priscilla si Beatriz, iar acum traieste alaturi de ele in casa lui din Barra, in zona de vest a orasului Rio de Janeiro", scrie presa braziliana.

Ronaldinho le da lunar celor doua femei cate o suma de bani si le ofera de fiecare data cadouri identice.

Modifică setările cookies