Razboi intre dive: sotia lui Boateng o face praf pe Wanda Icardi. Replica a venit imediat. FOTO

Razboi intre dive: sotia lui Boateng o face praf pe Wanda Icardi. Replica a venit imediat. FOTO

Melissa Satta, sotia lui Boateng, spune ca nevestele de fotbalisti nu au ce sa caute la negocierile de contracte. 

Wanda e criticata pentru modul in care negociaza cu conducerea lui Inter pentru contractul sotului ei, Mauro Icardi. Intre timp, golgheterul argentinian sta in tribune, iar cariera sa este in pericol.

Melissa Satta, sotia lui Kevin Prince Boateng, spune ca Wanda nu are ce sa caute in negocierile pentru viitorul lui Icardi si catalogheaza munca ei drept

"Nevestele si fotbalul? Vorbeam despre fotbal inainte sa-l cunosc pe Kevin, insa n-am vorbit niciodata in numele lui. Nu imi plac cele care fac asta. Daca esti agentul sotului e legitim, dar daca o faci ca sa te dai in spectacol, atunci problemele sunt inevitabile", a spus Melissa in direct la TV. Sotia lui Boateng crede ca toata tensiunea ii afecteaza cariera lui Icardi, pe care il admira. "E foarte puternic, dar pune toata echipa in pericol. Toata barfa asta nu e buna", a mai spus sotia jucatorului de la Barcelona.

Wanda nu a ratat ocazia de a-i da replica, pe Instagram. "Nu lasa pe nimeni sau nimic sa-ti dicteze pasii pe care ii urmezi, oamenii care nu au realizat nimic in viata lor vor face tot posibilul ca sa nu reusesti", a scris Wanda.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Expert: Masca va face parte din viața noastră probabil până în 2023. Covid-19 va deveni ca virusul gripal
BRAT

Modifică setările cookies