Raffaella Fico: "Eu si Cristiano Ronaldo? Totul este adevarat!"

Autor: Sport.ro
Joi 26 Noiembrie 2009, 08:50

Raffaella Fico insista asupra relatiei sale cu starul lui Real Madrid. "Relatia mea cu Cristiano este o minciuna sau o farsa? Exista imagini pentru a dovedi ca nu e asa!"
 

Super bomba sexy care i-a luat locul Nereidei Gallardo in patul lui Ronaldo, Raffaella Fico, continua sa dea din casa. Cristiano Ronaldo!

"Relatia mea cu Cristiano nu este o minciuna. Totul este adevarat. Lui Ronaldo ii plac sanii mei, chiar daca sunt mai mici. In plus, mi-a spus ca imi adora parul. Visez ca intr-o zi sa ne logodim. Pana acum am reusit sa ne tinem relatia departe de ochii presei. Cand va veni ziua cea mare o sa anunt", a spus Raffaela.

A vrut sa-si vanda virginitatea cu 1 mil de euro!

Raffaella Fico a devenit cunoscuta dupa ce a participat la Big Brother editia italiana, insa celebritatea a obtinut-o dupa ce a luat decizia de a-si vinde virginitatea cu 1 milion de euro.

Cel mai mare pret oferit pentru virginitatea frumoase brunete nu a atins decat 855.000 de euro, asa ca Raffaella a decis sa renunte la idee. Cu banii stransi, modelul intentiona sa-si cumpere o casa si sa ia lectii de actorie.

Florin Cîţu: Pensiile pot creşte cu 10% chiar dacă efortul financiar va fi mare
BRAT