Pamela Anderson: "Rami e foarte generos" Motivul pentru care nu poarta inelul de logodna primit de la fotbalist

Pamela Anderson: "Rami e foarte generos" Motivul pentru care nu poarta inelul de logodna primit de la fotbalist

Pamela Anderson se iubeste cu campionul mondial Adil Rami. 

Rami a cerut-o in casatorie pe Pamela Anderson si i-a daruit un frumos inel de logodna. Actita a primit inelul, insa cei doi nu se grabesc sa se casatoreasca. Celebra actrita e cu 18 ani mai in varsta fata de Rami si a trecut deja prin mai multe casnicii. Acum nu vrea sa se grabeasca.

"Sunt norocoasa. Inelul de logodna? El e foarte generos, dar acum nu il port la mana pentru ca tocmai am terminat un spectacol de dans unde a trebuit sa-mi folosesc mult mainile, partenerul meu m-a obligat sa-mi scot toate accesoriile ca sa nu-l ranesc. Nu pot sa vorbesc acum despre casatorie. Intrebati-l pe el. Vedeti si voi ce sa va spune", a declarat Pamela Anderson. 

Si distanta e un obstacol in calea fericirii dintre Pamela Anderson si Adil Rami. Actrita isi cauta cat mai mult de munca in Franta pentru a fi alaturi de jucatorul lui Marseille. Ea a participat recent la emisiunea Dansez pentru tine din Franta. 

Vedeti cum arata Pamela Anderson la 51 de ani in galeria foto de mai jos

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț îngrijorător de la ministrul Sănătății: transmiterea comunitară a Covid-19 va crește. Ce spune despre starea de urgență
BRAT