Pamela Anderson, dezvaluiri fara perdea despre viata sexuala cu Adil Rami! La 51 de ani, blondina nu mai are nicio inhibitie: "Trebuie sa fii curajos pentru a te bucura cu adevarat de asta"

Pamela Anderson, dezvaluiri fara perdea despre viata sexuala cu Adil Rami! La 51 de ani, blondina nu mai are nicio inhibitie: "Trebuie sa fii curajos pentru a te bucura cu adevarat de asta"

Adil Rami (33 de ani) si Pamela Anderson (51 de ani) s-au impacat dupa cateva luni in care au fost despartiti.

Pamela Anderson, blonda celebra pentru aparitiile sale in Playboy si in Baywatch, s-a impacat cu Adil Rami. La 51 de ani, ea spune ca se bucura de o relatie de dragoste cu nabadai. Pamela a lasat inhibitiile deoparte intr-un interviu si a afirmat ca ea si Rami au o viata sexuala "minunata".

Fostul iepuras Playboy si Adil Rami s-au cunoscut in 2017 si au legat rapid o relatie. In ultimele luni, ei au trait separat, dupa ce, scriu tabloidele, Rami nu s-a aratat la fel de interesat precum Pamela de oficializarea relatiei la starea civila. Totusi, recent ei s-au impacat.

Intr-un interviu acordat dupa ce jurnalistii au aflat despre relatia ei cu Adil Rami, Pamela Anderson a spus fara inhibitii: "Este minunat, imi place. Lui nu ii place sa vorbesc despre el, dar nu ma pot abtine".

Pamela Anderson a dezvaluit ca ea si Rami iubesc sa joace roluri in intimitate, iar ea se imbraca in servitoare sexy.

"Trebuie sa fii curajos pentru a te bucura de astfel de lucruri. Chestia cu costumatiile a aparut de cand sunt cu iubitul meu", a mai spus ea.

Pamela Anderson a mai fost casatorita cu Tommy Lee, Marcus Schenkenberg si Rick Salomon, dar a mai fost intr-o relatie si cu Kid Rock, in timp ce Adil Rami are doi copii cu Sidonie Biemont.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

  • Pamela Anderson, dezvaluiri fara perdea despre viata sexuala cu Adil Rami! La 51 de ani, blondina nu mai are nicio inhibitie:
VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies