NEW ENTRY pe lista celor mai sexy iubite de fotbalisti! Fundasul transferat de Real Madrid cu 50.000.000 se lauda cu o cucerire hot! FOTO

NEW ENTRY pe lista celor mai sexy iubite de fotbalisti! Fundasul transferat de Real Madrid cu 50.000.000 se lauda cu o cucerire hot! FOTO

Real Madrid a platit 50.000.000 euro pentru a-l achizitiona pe fundasul brazilian Eder Militao de la FC Porto.

Eder Militao (21 de ani) este noul jucator al lui Real Madrid. Formatia din capitala Spaniei a platit 50.000.000 euro pentru a-l transfera de la FC Porto, echipa care a facut un profit urias la doar un an de la aducerea lui Militao in Europa.

Eder Militao a inceput fotbalul la Sao Paolo, inar in vara lui 2018 a fost cumparat de Porto cu o suma modica. 12 luni mai tarziu, lusitanii l-au cedat cu 50.000.000 euro la Real Madrid, suma din care vor plati aproximativ 4.000.000 euro catre Sao Paolo.

Militao evolueaza pe postul de fundas, dar poate juca si la inchidere. El are deja 4 selectii in nationala Braziliei.

Militao are o iubita super-sexy


Eder Militao este caracterizat ca fiind un jucator linistit, care s-a ferit pana acum de controverse. El are o relatie cu o tanara originara tot din Brazilia, pe nume Tiffany Alvares. Tiffany este absolventa a Facultatii de Actorie din Rio de Janeiro.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste față de arestarea lui Navalnîi pe tot teritoriul Rusiei. Sute de persoane au fost reținute
BRAT

Modifică setările cookies