Joi 07 Mai 2009, 12:29

Natalia Mateut s-a dezbracat in Playboy! VEZI FOTO

Natalia Mateut s-a dezbracat in Playboy! VEZI FOTO

Fata celebrului mijlocas de la Dinamo a trecut la inaintare, hotarita sa depaseasca recordurile tatalui ei. Are cu ce! Priviti-o cu atentie! A implinit de curind 18 ani si pare deja lansata intr-o cariera care ameninta sa o faca uitata pe cea a celebrului ei tata.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Deocamdata, cifrele sint in favoarea acestuia: Dorin Mateut a jucat la Corvinul, Dinamo si Real Zaragoza, evoluind cu succes si in echipa nationala, pentru care a marcat citeva goluri decisive. In plus, fotbalistul a reusit si performanta de a cistiga trofeul Gheata de Aur… asa ca Natalia e familiarizata de mic copil cu incaltamintea de lux.

E adevarat, accesoriile trendy o prind foarte bine, dar, asa cum veti observa si in aceste pagini, ea pare sa se descurce si mai bine fara ele! Farmecul ei natural, dublat de exotismul cu totul special, nu mai lasa loc de echivocuri, Natalia putind straluci in sine, fara artificiile modei. Deocamdata, insa, catwalk-ul o iubeste, asa cum o iubesc camera de filmat si aparatul foto.

Deloc intimplator, pe fosta Miss Boboc a descoperit-o tot cineva dintr-o familie de fotbalisti. Lorena Trica, fata lui Ilie Balaci si sotia lui Eugen Trica (mijlocasul dupa care inca ofteaza CFR Cluj), este cea care a rugat-o sa defileze la Bucharest Fashion Week, unde Natalia a debutat, practic, in modellingul profesionist. Inca eleva la liceul bucurestean Cervantes, ea a defilat, apoi, pentru faimoasa creatoare Agatha Ruiz de la Prada. Pasionata de aerobic, ea viseaza inclusiv o cariera ca prezentatoare de stiri sportive la televiziune, fiind deja solicitata la castinguri.

Asemanarea ei cu Consuelo, sotia lui Adrian Mutu, a atras atentia si producatorilor de seriale tv, asa ca nu ar fi exclus ca, in curind, s-o vedem interpretind astfel de roluri. Disponibilitatea ei este mare, dovada ca, anul trecut, in vizita in Franta impreuna cu familia, ea a ales sa viziteze si Disneyland, dar si Moulin Rouge. Dincolo de toate aceste planuri, Nati se concentreaza acum pe incheierea cu succes a liceului, mai ales ca tatal ei i-a promis deja o “prima de obiectiv” destul de consistenta (un Audi TT de culoare roz, valorind 40.000 euro)…

SURSA: PLAYBOY

FULLSCREEN
Galerie Foto
 • /
Citeste si:
5 comentarii
 • 18 2011
  ionutzz esti o gagica superba si te vreau Natalia te iubesc mult...
 • 12 2011
  octav ias baga **** in gura , intre tate si in ***** , in cur as futeo 2 ani si 2 nopti////////////
 • 17 2010
  *** te-as baga direct in filme *****...sau ti-as baga ceva direct:))
 • 29 2009
  :)) CE fata are sa moara narcis =)))... e urata rau
 • 2 2011
  COSTY BAI TU ESTI PROST SAU INVIDIOS
 • 18 2009
  lilian-dinamo NATALIA esti enervant de frumoasa, mi-ai promis o poza si ID si nu ai mai trecut sa mii le aduci

  nu te-ai tinut de promisiune
Mutarea ambasadei României la Ierusalim. Care pot fi consecinţele pentru țara noastră
BRAT