Mutu a facut sex pe iaht cu Catrinel Menghia? Vezi lista iubitelor "Briliantului!":  

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Decembrie 2009, 09:57
Mutu a facut sex pe iaht cu Catrinel Menghia? Vezi lista iubitelor "Briliantului!":  

In cartea despre Adrian Mutu, "Ca nimeni altul", exista un capitol intreg destinat aventurilor atacantului: "Don Juan de Chelsea!" Cand era vorba de femei Adrian Mutu nu ducea lipsa de fantezie: facea dragoste in toaleta sau pe iaht.

“Anii la Londra au fost pentru Mutu ca un pod tibetan care se zgaltaia si fiecare miscare gresita ii putea fi fatala, il putea arunca in apa plina de crocodili”, deschide Matteo Morandini capitolul “Don Juan de Chelsea”.

Mai departe, preluand pasaje aparute in revista “Flacara”, care “ii atribuie un numar de aventuri ce l-ar face invidios si pe "Casanova”, readuce in actualitate escapada dupa escapada.

“Ca sa nu mai vorbim de prima dragoste, fotomodelul Anca Nicolae (foto), cunoscuta prin Pitesti si cu care s-a vazut timp de cateva luni - o poveste devenita faimoasa publicului amator de mondenitati si pentru amanuntul picant al partidei de sex petrecute la 2.00 noaptea in toaleta unui restaurant - se vorbeste de fotomodelul Catrinel Menghia, cu care Mutu si-ar fi permis o scurta vacanta la bordul propriului iaht”.

In carte se pomeneste si de “avansurile din partea uneia dintre componentele trupei Sugababes, dar respinse de fotbalist, de legatura cu modelul israelian Moran Atias.

La inceputul lui 2004, Mutu parea a fi uitat-o deja pe frumoasa Moran, pentru a se consola in bratele Dianei Munteanu (foto), de la MTV Romania, pentru a trece la o alta stea a televiziunii romane, Kitty Cepraga.

Apoi, pornostarul Laura Andresan, care avea sa-i intinda o capcana, dand pe post o intalnire amoroasa cu el”.

Sursa: Libertatea

Peste 1 milion de români vor avea salariul mărit de anul viitor. Câți bani primesc în plus
BRAT