Kate Upton a dat lovitura! Cea mai dorita femeie din lume are un an PERFECT! Anuntul facut astazi:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 11:54

	Kate Upton a dat lovitura! Cea mai dorita femeie din lume are un an PERFECT! Anuntul facut astazi:

►Mai vrem un HAGI! Academia Hagi - Galata, azi 18:30 | Academia Hagi - Partizan, joi 16:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

A devenit cunoscuta dupa un dans in timpul unui meci de baschet. Acum, Kate Upton a devenit modelul anului 2013, urmand sa primeasca premiu la cea de-a 14-a editie anuala a galei ce va avea loc Los Angeles! Anul trecut, castigatoarea a fost Joan Smalls. Evenimentul va fi difuzat in premiera de cei de la CNN.

Anul 2013 este unul extraordinar pentru Kate Upton. 'Mireasa NBA-ului' a fost pe coperta 'Sports Illustrated' pentru al doilea an consecutiv si a devenit si unul dintre modelele selectate de David Yurman, egalandu-le pe Gisele Bundchen si Kate Moss. La doar 21 de ani, Kate Upton a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din lume si va aparea si in primul film. Va juca alaturi de Cameron Diaz in comedia 'The other woman'.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE SENZATIE CU KATE UPTON

FULLSCREEN

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT