Iuliana Matei este marea castigatoare ”Tara, tara, vrem inaintase!” VEZI FOTO SI VIDEO!

Iuliana Matei din Bucuresti este marea castigatoare a concursului "Tara, tara, vrem inantase!" Iuliana a castigat 1000 de euro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iunie 2009, 19:00
Data actualizarii: Miercuri 03 Iunie 2009, 20:27

Dupa o sedinta foto incendiara, miercuri seara la ”Happy Hour” a fost desemnata cea mai tare inaintasa din Romania. Iuliana Matei din Bucuresti a fost aleasa de juriul format din Catalin Morosanu, Lorena Trica, Wilmark si baietii de la Montuga. Iuliana a plecat acasa cu un premiu de 1000 de euro .

Concursul ”Tara, tara, vrem inaintase” a fost initiat de Sport.ro pe 30 martie. Timp de mai multe saptamani, pana pe 26 aprilie, sute de concurente s-au inscris pe site-ul www.sport.ro in speranta ca vor castiga titlul de cea mai tare inaintasa.

Posesoarele celui mai tare bust au fost votate on line, iar pe 31 mai au fost desemnate, pe baza voturilor internautilor, cele 5 finaliste.

Cu marea finala de la ”Happy Hour”, Sport.ro incheie al doilea concurs sexy, “Tara, tara, vrem inaintase”, desfasurat pe www.sport.ro, dupa ce in luna martie a gasit si premiat cu 1000 de euro cel mai tare posterior din Romania.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies