FOTO: Ea este femeia pentru care Tiger Woods a fost atacat cu crosa de golf de sotie!

Autor: Sport.ro
Luni 30 Noiembrie 2009, 16:55
FOTO: Ea este femeia pentru care Tiger Woods a fost atacat cu crosa de golf de sotie!

Cu o avere de 600 de milioane de dolari de aparat, Tiger Woods  este ocupat sa-si linga ranile in urma accidentului avut saptamana trecuta si neaga in dreapta si in stanga legatura cu frumoasa Rachel Uchitel!

Ce ironie! Tiger Woods, atacat de sotie cu crosa de golf!

Accidentul in care masina lui Tiger Woods, un Cadillac Escalade, s-a lovit de un copac sambata in Florida, ramane invaluit in mister.

Presa de scandal din SUA a scris timp de aproape o luna despre relatia lui Tiger Woods cu Rachel Uchitel care le marturisea prietenilor ca jucatorul de golf este in pragul divortului!

Modelul sudez, Elin Nordegren, cu care Tiger este casatorit din 2004 si cu care are o fetita de 2 ani, a ajuns in pragul disperarii din cauza aventurii sotului ei! Desi Woods a incercat sa nu-si implice sotia in cazul accidentului avut sambata, presa a scris la greu despre ironia anului: Woods zgariat pe fata si fugarit cu crosa de golf de sotie!

Woods a lipsit  pentru a treia oara de la  intalnirea  in care trebuia sa le explice politistilor americani ce s-a petrecut exact in noaptea accidentului, iar absenta sa da apa la moara  tabloidelor.

Daca se va dovedi ca Elin Nordegren este cea care a provocat accidentul lui Woods , sotia sportivului  american ar putea fi acuzata de atac!

FULLSCREEN
Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT