FOTO: Balotelli i-a furat AMANTA lui Rooney: Englezii au lesinat de ras cand au aflat ca s-a cuplat cu  "Jeni SUCULENTA" :))

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Aprilie 2012, 16:16

	FOTO: Balotelli i-a furat AMANTA lui Rooney: Englezii au lesinat de ras cand au aflat ca s-a cuplat cu  "Jeni SUCULENTA" :))

Balotelli este aproape de a intra intr-un nou scandal. Englezii au aflat ca e intr-o relatie cu fosta amanta a lui Rooney, Jennifer Thompson sau "Jeni Suculenta" cum ii zic englezii.

In 2010, Jennifer Thompson, o prostituata de lux din Manchester, a fost motivul pentru care Wayne Rooney a fost la un pas de divort cu sotia sa, dupa ce presa de scandal britanica a dezvaluit ca cei doi au petrecut mai multe nopti impreuna. Ziaristii englezi au scris atunci ca Rooney a platit intre 200 si 1200 de lire pe noapte.

La inceputul lunii martie, Balotelli a fost vazut intr-un restaurant alaturi de focoasa Jeni, iar oficialii lui Manchester City l-au avertizat sa stea departe de aceasta femeie.

"Aceste femei se culca cu fotbalisti si apoi vand povestile ziarilor de scandal", l-au anuntat oficialii lui City pe SuperMario, scrie Gazzetta dello Sport.

FULLSCREEN
Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT