Juan Carlos Toja Maia Feldan Marian Dragulescu Stiri sexy

Fosta iubita a lui Toja:"Sotia lui Marian Dragulescu mi-a bagat limba in gura cu forta!"

Maia Feldan a cunoscut-o pe Larisa Dragulescu in urma cu o saptamana, cand ambele au fost invitate la emisiunea "Happy Hour". Cele doua s-au imprietenit in culisele emisiunii si au mers impreuna la un restaurant.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Aprilie 2009, 11:22
Data actualizarii: Marti 14 Aprilie 2009, 11:28

"De la restaurant am plecat la Buzau. Mi-a spus ca are multe prietene acolo si m-am gandit ca e mai bine sa mai ies si eu, sa ma distrez, nu m-am gandit la nimic in neregula. Am mers direct la hotel, eu cu ea si doi baieti. Am cerut doua camere, dar apoi mi-a spus ca ea doarme cu unul dintre baieti.

Atunci am avut primul semn de intrebare si i-am spus ca eu voi dormi singura, in cealalta camera, ceea ce s-a si intamplat. Avea ea o combinatie cu baiatul respectiv, a facut sex cu el, cu celalalt, ei stiu.

Cand am urcat in camera inainte de culcare a trecut pe la mine, m-a apucat de cap usor si a vrut sa ma sarute. De fapt, mi-a bagat limba in gura cu forta! M-am tras inapoi si atunci ea mi-a spus: "Lasa, draga, ca stiu eu ca tu esti bisexuala. I-am explicat ca eu ma sarut in gluma cu prietenele mele, nu asa, cu oricine", a povestit Maia, in Cancan.

Modifică setările cookies