Kevin Trapp Izabel Goulart Stiri sexy

"Facem sex de 4, 5 ori pe saptamana! Mai putin atunci cand pierde". Portarul cuplat cu o brazilianca supersexy! PSG l-a imprumutat pentru a juca mai mult

Portarul german Kevin Trapp (28 de ani) traieste o poveste de dragoste alaturi de o brazilianca cu 6 ani mai in varsta decat el. Izabel Goulart spune ca viata lor amoroasa merge de minune.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Ianuarie 2019, 14:10
Data actualizarii: Marti 08 Ianuarie 2019, 14:22

Lui Trapp nu i-a mers foarte bine dupa transferul de la Eintracht Frankfurt la PSG. Goalkeeperul german a fost o perioada titular intre buturile parizienilor, dar nu a impresionat. El a pierdut apoi lupta cu Areola, iar venirea lui Buffon l-a transformat in cel de-al treilea portar.

Chiar daca pe plan sportiv nu i-a mers asa cum si-ar fi dorit, Trapp a stat intotdeauna bine atunci cand vine vorba de viata amoroasa. El a cucerit-o pe frumoasa Izabel Goulart, un model brazilian care a lucrat pentru Victoria's Secret si a pozat in Sports Illustrated. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Ba chiar brazilianca a dezvaluit cateva picanterii intr-un interviu acordat in urma cu cateva luni: "Facem dragoste de 4, 5 ori pe saptamana. Daca pierde un meci, oricat as incerca sa fiu de atractiva, nu exista sex in acea zi. Dar cand castiga, nimeni nu doarme", spunea ea.

  • Facem sex de 4, 5 ori pe saptamana! Mai putin atunci cand pierde . Portarul cuplat cu o brazilianca supersexy! PSG l-a imprumutat pentru a juca mai mult

In prezent, Trapp s-a intors sub forma de imprumut la Eintracht Frankfurt, fiind titular in 10 partide.

3 meciuri in nationala Germaniei are Kevin Trapp.

FOTO IN GALERIA DE MAI JOS

Modifică setările cookies