Ea e romanca BOMBA care concureaza cu Madalina Ghenea! Si-a "luat" fotbalist de 40.000.000 si i-a innebunit pe toti! Cum arata:

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 14:07

	Ea e romanca BOMBA care concureaza cu Madalina Ghenea! Si-a "luat" fotbalist de 40.000.000 si i-a innebunit pe toti! Cum arata:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Axel Witsel, unul dintre noile staruri ale fotbalului european, fotbalist descoperit de Loti Boloni la Standard Liege si cumparat de Zenit cu 40 de milioane de euro, dupa ce a mai trecut si pe la Benfica, are o viata amoroasa tumultoasa.

Tanarul belgian si-a petrecut ultimii ani alaturi de Raffaella Szabo, o romanca cu origini maghiare, care l-a insotit de altfel in Portugalia si Rusia.

Witsel si-a pierdut, insa, mintile in urma cu cateva luni, dupa ce a cunoscut-o pe sudamericanca Analicia Chavez, o bomba sexy care l-a "pacalit" pe Axel. Acesta si-a petrecut mai multe vacante impreuna cu frumoasa sa cucerire, dar gotbalistul s-a intors in cele din urma la Raffaela, spun cei de la elbalonrosa.com, care spun despre romanca ca este una dintre cele mai sexy iubite "din sport".

Raffaella Szabo si Witsel si-au petrecut ultima vacanta in Zanzibar, iar acum isi impart timpul intre Brasov ci Sankt Petersburg, acolo unde fotbalistul mai are 3 ani de contract.

Vezi mai jos o super galerie cu frumoasa romanca


FULLSCREEN

Ultimul pas inainte de grupele Europa League: FCSB - GUIMARAES, JOI, 21:30, in direct la PRO TV! Bucurati-va de fotbal!

Imagini terifiante cu spitalele de psihiatrie din România. Condiții inumane pentru pacienți
BRAT