Stiri sexy

E pe cale sa devina cel mai scump portar din lume, dar cea mai importanta lovitura a dat-o deja ;) Cum arata sotia lui Alisson: FOTO

Alisson Becker este pe cale sa devina cel mai scump portar al lumii. Presa italiana anunta ca AS Roma si Liverpool s-au inteles asupra sumei de 70 de milioane euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Iulie 2018, 18:23
Data actualizarii: Miercuri 18 Iulie 2018, 18:34

Alisson Becker, portarul titular al Braziliei la Mondial, este pe cale sa bata recordul lui Gigi Buffon. Liverpool a oferit 70 de milioane de euro in schimbul sau, iar Roma si-a dat acordul, anunta jurnalistii italieni.

Daily Mail i-a facut rapid un portret lui Alisson, despre care spune ca "este un adevarat sex symbol in Brazilia". Chiar daca este unul dintre cei mai doriti barbati, el are ochi pentru o singura femeie. Alisson, in varsta de 25 de ani, este deja casatorit si are si o fetita.

Alisson s-a casatorit cu Natalia Loewe, de profesie doctor! Cei doi au o fetita, Helena.

Alisson a povestit in presa din tara natala ca renumele sau de "sex symbol" l-a pus in cateva situatii bizare chiar atunci cand a iesit la cina cu sotia sa.

"Am fost abordat de diferite femei, dar sotia mea a intervenit si le-a pus repede la punct", a spus el.

Englezii mai spun despre Alisson ca "este un tip incredibil de modest si linistit". De altfel, el este cunoscut ca un familist convins, spunand intr-un alt interviu ca "e mai bine sa traiesti cu un doctor decat cu un supermodel".

Modifică setările cookies