Larissa Riquelme Stiri sexy

E MONDIALA! :) Bomba sexy de la turneul final din 2010 s-a transformat in ultimul an! Cum arata dupa ce si-a facut liposuctie

I-a innebunit pe microbisti la Campionatul Mondial din 2010 si a devenit cunoscuta in intreaga lume, pozand pentru cateva dintre cele mai celebre reviste pentru barbati din lume. Acum, Larissa Riquelme incearca din rasputeri sa-si recapete stralucirea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 13:03
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 13:10

Larissa Riquelme, model si actrita de origine paraguayana, devenita cunoscuta in intreaga lume dupa Campionatul Mondial de Fotbal din Afria de Sud, disputat in 2010, s-a confruntat cu mari probleme in ultima perioada, acesta luand in greutate si pierzandu-si din "stralucirea" de acum cativa ani.

Votata cea mai sexy femeie din Paraguay, aparuta pe copertile unora dintre cele mai celebre reviste pentru barbati din lume si cu aparitii in show-uri televizate precum Bailando por un Suerno (Dansez pentru tine in varianta argentiniana), Larissa Riquelme i-a socat pe fani cu ultima sa aparitie, aceasta avand probleme cu greutatea si cu celulita.

Tanara paraguayana a decis, insa, sa apeleze la masuri de urgenta, mai ales ca va trebui sa mearga la turneul final din Brazilia, avand chiar un contract semnat in acest sens. Astfel, Larissa a ales sa urmeze o procedura chirurgicala de liposculptura, aceasta transformandu-se din nou in "bomba sexy" de acum 4 ani.

Cum arata inainte

Cum arata acum

Modifică setările cookies