"DIVA TRISOARE!" Bomba sexy care rupe Instagramul a vrut sa bata recordul la maraton, dar a iscat un mega scandal dupa ce a luat-o pe scurtatura :) GALERIE FOTO

"DIVA TRISOARE!" Bomba sexy care rupe Instagramul a vrut sa bata recordul la maraton, dar a iscat un mega scandal dupa ce a luat-o pe scurtatura :) GALERIE FOTO

Autor: Sport.ro
Luni 04 Martie 2019, 10:13

Modelul Bre Tiesi-Manziel, sotia jucatorului de fotbal american Johnny Manziel, a iscat un scandal peste ocean. Ea a trisat la un maraton.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Bre Tiesi-Manziel, "bomba sexy" a lui Johnny Manziel, model cu cateva sute de mii de urmaritori pe retelele de socializare, este acuzata ca a trisat la un maraton. Ea s-a laudat ca a batut recordul la cursa "Run like a Diva".

Frumoasa Bre a luat-o pe scurtatura la cursa organizata la Temacula, in California. Potrivit monitorizarilor, ea a trecut de punctul de 6.4 mile in 1:31;29. Bre a ratat apoi poarta de 11 mile, dar a incheiat cursa la finishul de 13.1 mile in 1:58:22.

Potrivit unor calcule simple, ea a alergat prima jumatate a cursei la o viteza de 14:15 minute per mila, pentru ca in a doua jumatate sa scoata 4:00.7 per mila, lucru imposibil de realizat.

Oficial, ea nu a figurat in clasamentul final, desi a sustinut la final ca a incheiat cursa intre primele 30 de participante.

"Cat de tristi si patetici sunt oamenii care lanseaza astfel de acuzatii", a spus ea ulterior.

"Sunt atleta full time, ma antrenez constant", a mai spus ea.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dragnea, despre lista PSD la europarlamentare, problemele medicale și remanierea Guvernului
BRAT