Cum arata sexy hocheista de la Spartak Moscova. Yulia a devenit senzatia internetului dupa ce s-a pozat GOALA pe patul de spital. FOTO

Cum arata sexy hocheista de la Spartak Moscova. Yulia a devenit senzatia internetului dupa ce s-a pozat GOALA pe patul de spital. FOTO

Jucatoarea de la Spartak Moscova a devenit favorita rusilor. 

Yulia Ushakova, jucatoare la echipa de hochei a celor de la Spartak, a devenit faimoasa dintr-un motiv mai putin obisnuit. Clubul rus a postat pe Facebook o poza cu Yulia pe patul de spital dupa ce si-a scrantit glezna, insa tanara era aproape complet goala.
Yulia nu a parut deranjata, ba chiar s-a plans fanilor de problema care o tine departe de gheata, insa ea a revenit dupa o saptamana si a anuntat ca se simte mult mai bine, alaturi de o imagine in sala de forta.

Yulia are 28 de ani si e hocheista la echipa celor de la Spartak. Ea a fost campioana de culturism si lucreaza si ca prezentatoare la canalul Tv al celor de la Spartak. 

Nu toata lumea a fost fericita sa o vada pe Yulia in toata splendoarea pe patul de spital. Contul Barca Woman a distribuit imaginea, iar apoi a urmat un val de reactii negative. "E foarte gresit, mai ales in conditiile actuale. Ea este principala vinovata", a scris cineva. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nelu Tătaru, vizită la Spitalul Județean Neamț: Am venit să fac o schimbare de management
BRAT