Cu cine se iubeste Mia Khalifa! Un bucatar sef i-a furat inima si se pregatesc de nunta! FOTO

Cu cine se iubeste Mia Khalifa! Un bucatar sef i-a furat inima si se pregatesc de nunta! FOTO

Mia Khalifa se marita.

Robert Sandberg este cel care i-a furat inima fostei actrite de filme pentru adulti. Sandberg are 26 de ani si este un cunoscut bucatar sef. Acesta lucreaza la restaurantul Kong Hans Kaelder din Copenhaga.

Robert Sandberg s-a nascut in Copenhaga, pe 17 ianuarie 1993 si este cel care a reusit sa o cucereasca pe Mia Khalifa.

Cei doi s-au logodit in luna martie a acestui an, cand au facut anuntul prin intermediul unei postari pe instagram. Sandberg si Mia formeaza un cuplu fericit si posteaza destul de des poze impreuna. 

Sandberg a mai lucrat de-a lungul timpului la unele din cele mai renumite restaurante din lume, recunoscute cu stele Michelin. Printre acestea se regasesc Noma din Copenhaga sau Maaemo din Oslo.

"Am plecat la Chicago in acest weekend si am luat o cina minunata la Smyth. Am cerut-o pe Mia si ea a spus DA! Inelul a fost ascuns intr-un bol cu ingrediente uscate. Mia a fost curioasa si dornica sa guste ingredientele, dar i-am spus sa nu o faca. Apoi i-am pus inelul pe deget. Te iubesc foarte mult! Multumim echipei pentru o noapte foarte una si pentru ca ati facut acest lucru", spunea Robert Sandberg despre noaptea in care a cerut-o pe Mia de sotie.

  • Cu cine se iubeste Mia Khalifa! Un bucatar sef i-a furat inima si se pregatesc de nunta! FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies