Cine este Viki Varga, iubita unuia dintre cei mai bogati fotbalisti! A aparut intr-un film ce a castigat Oscarul

Autor: Sport.ro
Joi 06 Decembrie 2018, 12:07

	Cine este Viki Varga, iubita unuia dintre cei mai bogati fotbalisti! A aparut intr-un film ce a castigat Oscarul

Englezilor le este dor de un model de top din Ungaria.

Viki Varga este numele unui model de 27 de ani din Ungaria ce apare astazi in The Sun. Ea este iubita inca din 2012 a lui Graziano Pelle, atacantul celor de Shandong Luneng din China, acolo unde castiga 15 milioane de euro pe an! Viki s-a mutat alaturi de iubitul ei in 2016 in Jinan dupa ce au petercut 2 ani la Southampton.

Viki este si ea un model de succes - este reprezentata de Free Faces Management, Exte Management, Look Models si Fashion Models si a castigat peste 1 milion de dolari in cariera sa de model. Chiar si dupa ce a plecat in China, Viki face "naveta" intre Jinan si Budapesta si ramane unul dintre cele mai cunoscute modele din tara vecina, avand pictoriale in lenjerie si costume de baie - ea participa insa si la prezentari de moda pentru branduri cunoscute.

Mai mult, Viki a facut si tranzitia catre cinema - ea a avut un rol minor in Son of Saul, film ce a primit premiul Oscar in 2016 ce il are in distributie si pe actorul roman, Levente Molnar. Viki si Pelle formeaza un cuplu de peste 6 ani - jucatorul a "agatat-o" pe Facebook dupa ce i-a descoperit cateva poze online si a contactat-o prin intermediul retelei de socializare. Viki are succes si pe Instagram unde este urmarita de aproape 400.000 de oameni.

 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Protest la Timişoara, înainte de intrarea în carantină. Oamenii strigă „Fără carantină” și „Libertate”
BRAT

Modifică setările cookies