Stiri sexy

Cine este Viki Varga, iubita unuia dintre cei mai bogati fotbalisti! A aparut intr-un film ce a castigat Oscarul

Englezilor le este dor de un model de top din Ungaria.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Decembrie 2018, 12:07
Data actualizarii: Joi 06 Decembrie 2018, 13:47

Viki Varga este numele unui model de 27 de ani din Ungaria ce apare astazi in The Sun. Ea este iubita inca din 2012 a lui Graziano Pelle, atacantul celor de Shandong Luneng din China, acolo unde castiga 15 milioane de euro pe an! Viki s-a mutat alaturi de iubitul ei in 2016 in Jinan dupa ce au petercut 2 ani la Southampton.

Viki este si ea un model de succes - este reprezentata de Free Faces Management, Exte Management, Look Models si Fashion Models si a castigat peste 1 milion de dolari in cariera sa de model. Chiar si dupa ce a plecat in China, Viki face "naveta" intre Jinan si Budapesta si ramane unul dintre cele mai cunoscute modele din tara vecina, avand pictoriale in lenjerie si costume de baie - ea participa insa si la prezentari de moda pentru branduri cunoscute.

  • Cine este Viki Varga, iubita unuia dintre cei mai bogati fotbalisti!

Mai mult, Viki a facut si tranzitia catre cinema - ea a avut un rol minor in Son of Saul, film ce a primit premiul Oscar in 2016 ce il are in distributie si pe actorul roman, Levente Molnar. Viki si Pelle formeaza un cuplu de peste 6 ani - jucatorul a "agatat-o" pe Facebook dupa ce i-a descoperit cateva poze online si a contactat-o prin intermediul retelei de socializare. Viki are succes si pe Instagram unde este urmarita de aproape 400.000 de oameni.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies