"Cholo" Simeone s-a insurat cu o femeie cu 16 ani mai tanara decat el, mai apropiata de varsta de fiul sau :) Cum arata noua sotie a antrenorului

"Cholo" Simeone s-a insurat cu o femeie cu 16 ani mai tanara decat el, mai apropiata de varsta de fiul sau :) Cum arata noua sotie a antrenorului

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, s-a insurat pentru a doua oara. El si-a oficializat relatia cu frumoasa Carla Pereyra, un model argentinian in varsta de 33 de ani.

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, poreclit "El Cholo", s-a insurat cu o femeie cu 16 ani mai tanara decat el. Argentinianul are 49 de ani, iar cea de-a doua lui sotie 33. Ei traiesc o relatie de dragoste de circa 5 ani.

"Astazi, in cadrul unei ceremonii intime, ne-am casatorit civil. Suntem foarte fericiti", au anuntat cei doi.

Diego Simeone a mai fost casatorit ca Carolina Baldini, relatia lor durand din 1994 pana in 2014. Ei au impreuna trei copii: Giovanni (23 de ani, fotbalist la Fiorentina), Gianluca (22 de ani) si Giuliano (17 ani).

Cine este Carla Pereyra


Carla Pereyra este un fost model argentinian de succes. Ea l-a cunoscut pe Diego Simeone in urma cu 5 ani si i-a daruit acestuia doua fetite: Francesca (3 ani) si Valentina (4 luni).

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro X

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTVFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sănătatea românilor depinde de un sistem care e la un pas de colaps. Dezastrul de la CNAS
BRAT