Cea mai SEXY politista, parasita de iubit dupa 10 ani! Mesajul de adio. FOTO

Cea mai SEXY politista, parasita de iubit dupa 10 ani! Mesajul de adio. FOTO

Adrienne Koleszar, condisderata cea mai sexy politista din lume, a primit o noua lovitura. 

Adrienne Koleszar a devenit senzatie social media cu imaginile postate pe Instagram din jurul lumii. Cu un fizic sculptat in sala de forta, Adrienne si-a luat liber 6 luni de la munca anul trecut pentru a calatori in jurul lumii alaturi de iubitul ei. La inceputul lunii decembrie, sefii ei de la politia din Dresda au anuntat-o ca trebuie sa renunte la pozele sexy de pe internet daca vrea sa se intoarca la munca. Ea a raspuns afirmativ, iar de la inceputul lunii ianuarie s-a intors sa patruleze strazile din Dresda.

Adrienne a primit o noua lovitura insa. Ea a anuntat ca pe contul de Instagram ca s-a despartit de iubitul care i-a fost alaturi in ultimii 10 ani. Motivul? Noua faima gasita de sexy-politista nu a fost pe placul barbatului.

"A doua decizie importanta din 2019. Nu mai construim nimic impreuna, ma mut. Asa a fost scris. O sa zbor acum, fara tine. Pentru ca sunt puternica si curajoasa. Si te voi lasa sa fii liber. Pentru ca suntem diferiti. Indiferent ce va urma, nu o sa imi pierd respectul pentru tine. Fara intrebari, fara raspunsuri. O sa tac acum", a scris tanara politista. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies