Stiri sexy

Cea mai SEXY politista, parasita de iubit dupa 10 ani! Mesajul de adio. FOTO

Adrienne Koleszar, condisderata cea mai sexy politista din lume, a primit o noua lovitura. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Ianuarie 2019, 12:56
Data actualizarii: Joi 24 Ianuarie 2019, 13:00

Adrienne Koleszar a devenit senzatie social media cu imaginile postate pe Instagram din jurul lumii. Cu un fizic sculptat in sala de forta, Adrienne si-a luat liber 6 luni de la munca anul trecut pentru a calatori in jurul lumii alaturi de iubitul ei. La inceputul lunii decembrie, sefii ei de la politia din Dresda au anuntat-o ca trebuie sa renunte la pozele sexy de pe internet daca vrea sa se intoarca la munca. Ea a raspuns afirmativ, iar de la inceputul lunii ianuarie s-a intors sa patruleze strazile din Dresda.

Adrienne a primit o noua lovitura insa. Ea a anuntat ca pe contul de Instagram ca s-a despartit de iubitul care i-a fost alaturi in ultimii 10 ani. Motivul? Noua faima gasita de sexy-politista nu a fost pe placul barbatului.

  • Cea mai SEXY politista, parasita de iubit dupa 10 ani! Mesajul de adio. FOTO

"A doua decizie importanta din 2019. Nu mai construim nimic impreuna, ma mut. Asa a fost scris. O sa zbor acum, fara tine. Pentru ca sunt puternica si curajoasa. Si te voi lasa sa fii liber. Pentru ca suntem diferiti. Indiferent ce va urma, nu o sa imi pierd respectul pentru tine. Fara intrebari, fara raspunsuri. O sa tac acum", a scris tanara politista. 

Modifică setările cookies