Steaua Rosie Belgrad Stiri sexy

Cea mai SEXY femeie din fotbal, interzisa de fotbalisti la antrenamente: "Nu ne mai putem concentra" :) Cum arata: FOTO

Steaua Rosie Belgrad se poate lauda ca este echipa cu cea mai sexy angajata din fotbalul mondial. Sarbii au insa o mare problema, Katarina le-a furat mintile fotbalistilor :)

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Noiembrie 2014, 11:28
Data actualizarii: Joi 06 Noiembrie 2014, 11:46

Daca Chelsea se lauda cu cea mai frumoasa doctorita din fotbalul mondial, deja celebra Eva Carneiro, sarbii de la Steaua Rosie Belgrad au cu siguranta cea mai sexy angajata.

O cheama Katarina Sreckovic, are 25 de ani si este prezentatoare a postului TV detinut de club - Red Star Belgrade TV. Katarina are insa o mare problema - nu isi mai poate face meseria din cauza faptului ca fotbalistii au reclamat-o conducerii.

Fotbalistii fostei detinatoare a Cupei Campionilor Europeni, una dintre cele mai cunoscute echipe din Europa de Est, s-au plans ca nu se mai pot concentra asupra fotbalului atunci cand ea este prezenta.

Katarina este licentiata in literatura universala si a studiat limba chineza, dar spune ca postul pe care il ocupa in cadrul clubului Steaua Rosie este "job-ul la care a visat toata viata".

Cu toate acestea, frumoasa sarboaica spera sa continue munca la club si spune ca jucatorii se vor obisnui cu prezenta ei: "Stiu ca a fost o mare problema la inceput, dar acum au inceput sa ma cunoasca. A fost dificil pentru ca la inceput le era greu sa lucreze cu mine. Am fost rugata uneori sa parasesc terenul pentru ca ii distrageam de la antrenament si nu se puteau concentra", spune Katarina.


FOTO: Instagram

Modifică setările cookies