6 2017 17:08

Cea mai sexy "doctora" din Champions League le-a interzis fotbalistilor sa mai faca sex: "...Asta daca vreti s-o batem pe Liverpool" :)

Spartak Moscova trebuie sa o bata diseara pe Liverpool pentru a spera la primavara UEFA Champions League. Pentru a produce surpriza pe Anfield Road, doctorul echipei, frumoasa Victoria Gameeva, le-a interzis fotbalistilor sa faca sex inaintea partidei.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Victoria Gameeva este considerata cea mai sexy doctora din fotbal. Frumoasa rusoaica lucreaza la Spartak Moscova si ii ajuta pe fotbalisti sa se refaca dupa meciurile din Champions League. In acest sezon, echipa rusa a avut un parcurs bun.

Unul dintre secretele formei celor de la Spartak Moscova consta intr-o interdictie data de Gameeva fotbalistilor. Ea le-a spus ca nu au voie sa faca sex cu trei zile inaintea oricarei partide.

"Din punct de vedere medical, sexul stimuleaza abilitatea de a lucra doar la femei",
a spus Gameeva in presa rusa.

"De exemplu, in artele martiale, la atletele care se lupta intre cinci si zece minute, sexul dinainte aduce beneficii. Dar la barbati este exact invers, ei trebuie sa evite asta", a mai spus ea.

Pentru ca Spartak sa mearga in primavara UEFA Champions League, trebuie sa o bata pe Liverpool la scor si sa spere ca Sevilla pierde puncte impotriva slovenilor de la Maribor.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
3 comentarii
  • 7 2017
    pop Cu sau fara sex inaintea meciului dar LIVERPOOL le-a ,, tras-o ,, rusilor de sapte ori la rind ....
  • 6 2017
    Gheo O labă la timpul ei ,face cât zece femei . Asta ori e proastă ,ori e lezbiană !...
  • 6 2017
    Adi "Doctora" mă imbecilule ?...
BRAT