Cea mai FIT cantareata a renuntat total la haine! Aparitia INCENDIARA cu care i-a innebunit pe fani! FOTO:

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 12:52

	Cea mai FIT cantareata a renuntat total la haine! Aparitia INCENDIARA cu care i-a innebunit pe fani! FOTO:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Are 24 de ani si promite sa devina cea mai tare cantareata din Statele Unite! Ali Lee a lasat prima ei melodie in 2011 si a ajuns in topul FMBQ pana pe locul 23 in doar 3 saptamani! Ea a devenit cunoscuta ca dansatoare in Atlanta si apoi a intrat in grupul de fete Blaze Blah.

Pentru a ajunge cunoscuta in intreaga lume, Ali Lee stie ca este foarte important sa fie intr-o forma fizica de exceptie! Ea a reusit sa ajunga astfel in revista 'Muscle & Fitness'! CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

"Sa fiu in forma este o necesitate pentru cariera mea, dar personal imi tin corpul la un anumit nivel pentru ca eu consider ca a fi in forma este cheia pentru a avea o minte, un corp si un spirit sanatos. Mereu tintesc sa fiu intr-o forma buna, cu sau fara cariera, dar de cand am intensificat nivelul antrenamentelor, rezistenta mi-a crescut incredibil. Muschii nu imi mai obosesc la fel de rapid.

Ma antrenez in fiecare zi si daca nu pot sa ajung la sala, obiectivul meu este sa incerc sa transpir in orice mod pot. Uneori sar coarda si apoi ma opresc. Orice pot face pentru a-mi mari energia reprezinta un lucru bun. Cand urmeaza sa am o filmare sau o sesiune foto, lucrez de 2 ori pe zi si sar peste inghetata si pizza.

Exercitiul meu preferat este ceva numit VibePlate si chiar poti lucra pe ea. Vibreaza la viteze mari si ceea ce o face o piesa extraordinara este faptul ca trebuie sa-ti folosesti fiecare muschi din corp pentru a-ti menti echilibrul. Folosesc VibePlate pentru a face flotari, genuflexiuni si altele. Imi exersez chiar si coregrafia pe ea. Duce toate exercitiile la un alt nivel" povesteste cantareata de 24 de ani in revista 'Muscle & Fitness', ea fiind pe coperta in numarul din luna septembrie.

Sursa foto: Splash news

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT