Ce i-au facut sefii celei mai sexy politiste din Germania: "Ai pana luni sa iei o decizie!" GALERIE FOTO cu frumoasa Adrienne

Ce i-au facut sefii celei mai sexy politiste din Germania: "Ai pana luni sa iei o decizie!" GALERIE FOTO cu frumoasa Adrienne

Adrienne Kleszar (34 de ani) este considerata cea mai sexy politista din Germania. Ea lucreaza de mai multi ani in cadrul Politiei, iar in paralel este model de fitness.

Adrienne are peste o jumatate de milion de urmaritori pe retelele sociale si castiga sume frumoase din modeling. Pe langa jobul de politista, ea este model de fitness si colaboreaza cu firme de haine si suplimente nutritive.

In luna iulie, frumoasa Adrienne, al carui succes pe retelele sociale este in crestere, si-a luat un concediu fara plata pentru 6 luni. Din ianuarie, ea trebuie sa se intoarca "la sectie", dar superiorii sai din orasul Dresda i-au pus o conditie: "Trebuie sa alegi intre jobul de politist si cariera de model", i-au spus acestia, potrivit Daily Mail.

Acum, Adrienne trebuie sa decida cariera pe care o va alege in continuare.

Citeste si:Adrienne Koleszar

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT