CE FATA! Cheryl Cole a cerut divortul de Ashley Cole fara sa-i ceara vreun ban!

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Mai 2010, 11:07
CE FATA! Cheryl Cole a cerut divortul de Ashley Cole fara sa-i ceara vreun ban!

Cheryl Cole a cerut avocatilor sai sa depuna actele pentru divortul de starul lui Chelsea, Ashley Cole, fara a pretinde vreo suma din averea acestuia si nici macar locuinta de sase milioane de lire sterline, scrie The Sun.

Cheryl a solicitat un "divort rapid si curat", pentru a-si vedea de viata sa si pentru ca Ashley sa se poata concentra la meciurile Angliei de la Cupa Mondiala.

"Cheryl a luat decizia de a pune inaintea ei visul Angliei la Cupa Mondiala. Divortul ar urma sa fie finalizat inainte de debutul Angliei la CM. Ea stie cat de important este pentru Ashley sa aiba mintea limpede si sa se concentreze doar la fotbal.

Ea vrea un divort rapid, fara nicio pretentie. Cheryl nu va lua nicuiun penny din banii lui Ashley. Desi lumea se astepta sa ceara casa din Surrey, Cheryl i-a oferit-o lui Ashley", a declarat un apropiat al cantaretei pentru The Sun.

In cererea de divort, depusa marti la un tribunal din Londra, Cheryl a mentionat "comportamentul nerezonabil" al sotului.

In februarie, Cheryl si-a anuntat separarea de fotbalist dupa ce tabloidele britanice au publicat o serie de articole privind infidelitatea fotbalistului. Cei doi s-au casatorit in iulie 2006.

FULLSCREEN
România a depăşit pragul de 11.000 de decese în urma infectării cu Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies