Ce a facut Wanda Nara cand a gasit "telefonul secret" al lui Icardi, de pe care atacantul vorbea cu femei. La scurt timp, argentinianul s-a facut baiat de casa si a cerut-o de sotie :)

Ce a facut Wanda Nara cand a gasit "telefonul secret" al lui Icardi, de pe care atacantul vorbea cu femei. La scurt timp, argentinianul s-a facut baiat de casa si a cerut-o de sotie :)

Cuplul Mauro Icardi - Wanda Nara a devenit unul dintre cele mai cunoscute din lumea fotbalului. Relatia celor doi are un iz de telenovela sudamericana.

Mauro Icardi a cucerit-o pe Wanda Nara pe cand blondina era casatorita cu Maxi Lopez. Icardi si Lopez erau colegi la Sampdoria in acea vreme. Treptat, relatia celor doi a avansat si au ajuns sa se casatoreasca. Mai mult, Icardi i-a adoptat pe coiii Wandei si i-a tratat ca fiind ai lui. Ba chiar si-a tatuat chipurile lor pe piele!

Icardi si "telefonul secret"


Tabloidele din Argentina au relatat o poveste destul de amuzanta despre inceputul relatiei lui Icardi cu Wanda Nara. Potrivit acestora, la acea vreme, atacantul sarea din floare in floare. El avea un telefon "oficial" si unul "secret".

Intr-o zi de relaxare petrecuta pe un yacht, Wanda a descoperit cel de-al doilea telefon al lui Icardi si l-a aruncat in ocean.

Dupa acel moment, spun jurnalistii din Argentina, relatia lor s-a consolidat, iar Icardi "s-a facut baiat de casa".

"Icardi avea un telefon pentru...alte lucruri. Wanda l-a descoperit, dar nu a facut mare caz. Ea stia ca Mauro este un barbat atractiv si ca el fusese singur pana la acel moment. A luat, insa, telefonul si l-a aruncat in apa. A fost conditia pusa de ea pentru ca relatia sa continue", a spus jurnalistul Angel de Brito in emisiunea Los Angeles de la Manana.

VIDEO PROTVPLUS.RO

44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Specialiști: Un seism de peste 7 grade se poate produce oricând
BRAT

Modifică setările cookies