Cat sa-l astepte si ea? Sportiva celebra care i-a transmis lui Ronaldo ca "nu o intereseaza ca e insurat" s-a cuplat cu un jucator de tenis. GALERIE FOTO

Cat sa-l astepte si ea? Sportiva celebra care i-a transmis lui Ronaldo ca "nu o intereseaza ca e insurat" s-a cuplat cu un jucator de tenis. GALERIE FOTO

Inotatoarea italiana Federica Pellegrini (30 de ani), participanta la 4 Olimpiade, a starnit rumoare dupa ce a afirmat ca "n-ar refuza o invitatie in oras din partea lui Ronaldo".

Federica Pellegrini il place si mai mult pe Ronaldo de cand fotbalistul portughez a semnat cu echipa ei de suflet, Juventus!

"Poate sa fie insurat, poate sa aiba si copii, daca ma invita la cina, as spune da", a spus italianca de 30 de ani recent in presa italiana.

Federica Pellegrini a concurat la prima ei Olimpiada pe cand avea doar 16 ani. Ea a participat la Atena, Beijing, Londra si Rio.

S-a cuplat cu un jucator de tenis

Presa italiana scrie ca Federica a fost vazuta de mai multe ori in compania lui Matteo Giunta, un jucator italian de tenis. Giunta are 28 de ani si nu a jucat chiar la cel mai inalt nivel pana acum.

"Suntem vecini", a raspuns ea misterios atunci cand a fost intrebata despre relatia pe care o are cu tenismenul.

Federica incinge Instagramul


De cand si-a facut conturi pe retelele de socializare, Federica Pellegrini a inceput sa pozeze tot mai provocator. Inotatoarea le-a urat urmaritorilor ei "o zi frumoasa" prin intermediul unei fotografii facute in dressingul personal.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeFULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sprijin de la stat pentru fermele care angajează tineri. Student: ”Pentru început cer 3.000 de lei”
BRAT