Cat sa-l astepte si ea? Sportiva celebra care i-a transmis lui Ronaldo ca "nu o intereseaza ca e insurat" s-a cuplat cu un jucator de tenis. GALERIE FOTO

Cat sa-l astepte si ea? Sportiva celebra care i-a transmis lui Ronaldo ca "nu o intereseaza ca e insurat" s-a cuplat cu un jucator de tenis. GALERIE FOTO

Inotatoarea italiana Federica Pellegrini (30 de ani), participanta la 4 Olimpiade, a starnit rumoare dupa ce a afirmat ca "n-ar refuza o invitatie in oras din partea lui Ronaldo".

Federica Pellegrini il place si mai mult pe Ronaldo de cand fotbalistul portughez a semnat cu echipa ei de suflet, Juventus!

"Poate sa fie insurat, poate sa aiba si copii, daca ma invita la cina, as spune da", a spus italianca de 30 de ani recent in presa italiana.

Federica Pellegrini a concurat la prima ei Olimpiada pe cand avea doar 16 ani. Ea a participat la Atena, Beijing, Londra si Rio.

S-a cuplat cu un jucator de tenis

Presa italiana scrie ca Federica a fost vazuta de mai multe ori in compania lui Matteo Giunta, un jucator italian de tenis. Giunta are 28 de ani si nu a jucat chiar la cel mai inalt nivel pana acum.

"Suntem vecini", a raspuns ea misterios atunci cand a fost intrebata despre relatia pe care o are cu tenismenul.

Federica incinge Instagramul


De cand si-a facut conturi pe retelele de socializare, Federica Pellegrini a inceput sa pozeze tot mai provocator. Inotatoarea le-a urat urmaritorilor ei "o zi frumoasa" prin intermediul unei fotografii facute in dressingul personal.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOSFULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Capitala devine un lux pentru proprietarii de maşini vechi. De când se aplică noua vinietă
BRAT