"Ca sa moara fetili, hai toate babetili" :)) Larissa Riquelme, bomba sexy a Mondialului din 2010, s-a intors pe stadion! Aparitie sexy la Copa America!

"Ca sa moara fetili, hai toate babetili" :)) Larissa Riquelme, bomba sexy a Mondialului din 2010, s-a intors pe stadion! Aparitie sexy la Copa America!

Larissa Riquelme a devenit faimoasa la Campionatul Mondial din 2010, din Africa de Sud. Ea a fost desemnata cea mai sexy fana a turneului final.

Larissa Riquelme (34 de ani) s-a intors pe stadion! Frumoasa paraguayanca, cea mai sexy fana a turneului final al Campionatului Mondial din 2010, din Africa de Sud, se afla acum la Copa America.

In urma cu 9 ani, Larissa Riquelme devenea celebra dupa aparitia ei la meciul dintre Paraguay si Slovacia, de la Campionatul Mondial din 2010. La scurt timp dupa, ea a castigat numeroase contracte de publicitate si a pozat pentru reviste celebre.

MARCA a numit-o atunci cea mai sexy fana de la Mondial, iar Playboy Brazilia a convins-o sa faca un pictorial nud.

Ulterior, Larissa Riquelme a participat la show-ul argentinian Bailando por un Sueno (n.r Dansez pentru tine in varianta argentiniana).

Ea traieste de mai multi ani o poveste de dragoste cu fotbalistul Jonathan Fabbro, fost la Boca Juniors, Once Caldas, Sinaloa, Atletico Mineiro, Universidad Catolica, Guarani, Cerro Porteno, River Plate si Chiapas. Fabbro a jcuat de 13 ori pentru nationala statului Paraguay.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buen día....../! Aquí les dejo un pequeño video!!! Gracias #telefe No lo digo solo Yo!! ???? Hijadelrey

A post shared by Lari Riquelme (@larissariquelme) on

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies