Bomba sexy din Romania care i-a innebunit pe nemti, Silvana Bragaru a pozat in Playboy!

Autor: Sport.ro
Vineri 07 Ianuarie 2011, 13:06

	Bomba sexy din Romania care i-a innebunit pe nemti, Silvana Bragaru a pozat in Playboy!

Romanca Silvana Bragaru, femeia care i-a innebunit pe nemti dupa ce a castigat concursul “Cea mai frumoasa fata a anului 2009” organizat de Bild, a pozat in Playboy.

Silvana Bragaru, este din Romania, are 24 de ani si a reusit sa ii cucereasca pe germani. Silvana Bragaru a castigat un concurs de frumusete organizat de cel mai tare ziar din Germania, Bild. Silvana a concurat cu peste 1.000 de femei, reusind sa castige premiul de 10.000 de euro si dreptul de a aparea intr-un pictorial Playboy.

"Imi place la nebunie de Cristiano Ronaldo si Nicolas Cage. Sunt singura, nu am prieten. De 3 luni de zile nu mai sunt cu nimeni. Barbatul ideal trebuie sa fie cinstit si loial, sa nu ma insele.

Asta e cel mai important pentru bine. Si binenteles sa fie bland. De cand am plecat din Romania am mai fost in tara mea natala de 5 ori. Sanii mei sunt 100% naturali si sunt mandra de asta. Primul meu iubit l-am avut la 18 ani. Am stat 5 ani impreuna. Nu as putea sa am o relatie cu o femeie. Imi plac prea mult barbatii. Cel mai ciudat loc in care am facut sex? In masina intr-o parcare”, spune Silvana in Bild care a stat de vorba cu 15.000 de fani pe site-ul ziarului german.

Silvana Bragaru a plecat din Romania in urma cu 2 ani si a lucrat ca si chelnerita intr-un bar in Nurnberg.

Foto: playboy.ro

FULLSCREEN
Programarea pentru vaccinarea cu serul Pfizer/BioNTech, reluată de sâmbătă
BRAT

Modifică setările cookies