"Bomba blonda" care vrea sa BLOCHEZE Barcelona. A pus ochii pe un jucator al Milanului si vrea sa-l tina la Milano :) GALERIE FOTO

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Aprilie 2017, 17:53

	"Bomba blonda" care vrea sa BLOCHEZE Barcelona. A pus ochii pe un jucator al Milanului si vrea sa-l tina la Milano :) GALERIE FOTO

Martina este una dintre cele mai sexy fane ale Milanului. Miss World si Miss Europe Bikini in 2014, muza slovaca a "diavolilor" a pus ochii pe un fotbalist de pe San Siro. Si nici nu vrea sa auda de o plecare a acestuia la vara.

Martina Stetiarova este una dintre cele mai sexy fane ale lui AC Milan. Cunoscuta in Italia pentru aparitiile sale in mai multe reviste pentru adulti, dar si pentru ca a castigat Miss World Bikini acum 3 ani, frumoasa slovaca este si DJ-ita.

Aceasta este prima femeie DJ care a avut un spectacol intr-un club faimos din Istanbul.

Martina "tatoneaza terenul" atunci cand vine vorba de spaniolul Gerard Deulofeu, fotbalist sosit in iarna la Milan de la Everton.

Deulofeu este dorit inapoi la Barcelona la vara, dar blonda a spus in presa din Italia ca nici nu vrea sa auda de asa ceva, intentionand sa-l mai tina pe Deulofeu pe San Siro.

NU RATA GALERIA DE MAI JOS

FULLSCREEN
Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies