Bianca: "Nu am o pozitie preferata, am un barbat preferat si, daca il plac pe el imi place orice pozitie in care o fac cu el!"

Autor: Sport.ro
Vineri 03 Decembrie 2010, 11:44

	Bianca: "Nu am o pozitie preferata, am un barbat preferat si, daca il plac pe el imi place orice pozitie in care o fac cu el!"

Bianca Dragusanu vorbeste despre viata ei amoroasa cu Adrian Cristea.

"Sunt perfecta. Sunt un om bun. Ma mustra constiinta daca fac sau spun ceva gresit. Oricat as incerca sa ma transform intr-o scorpie, nu-mi iese. Cand eram pustoiaca, daca ma scoteai din minti nu era prea bine, dar niciodata nu am batut rau pe cineva. Era sufiecient sa ma infig un pic si gata, batea in retragere", spune Bianca in Playboy.

Blonda lui Cristea vorbeste si despre viata sa intima.

"Sexul e important in orice cuplu, variatia te ajuta sa nu intri in rutina, dar sa spun ca ma pun in oatru labe si latru la luna si ca iubitul meu are fantezii cu asistente mi se pare sub demnitatea mea de femeie. Nu am o pozitie preferata, am un barbat preferat si, daca il plac pe el imi place orice pozitie in care o fac cu el. Nu imi plac femeile. Fantezie sexuala? As vrea sa fac dragoste in Turnul Eiffel. Dar sa nu fie turisti, sa fie inchis pentru noi doi, si sa nu fie ceata, asa cum se mai intampla, astfel incat sa pot vedea Parisul de sus dupa", spune Bianca.

Foto: Playboy

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Economia României a scăzut în 2020 cu 3,9%, faţă de 2019. PIB-ul a crescut cu 4,8% în trimestrul IV 2020
BRAT

Modifică setările cookies