"Alexis mi-a propus 1.000 de lire pentru o partida de sex". Scandal sexual in Premier League! Cum arata femeia care il acuza pe Sanchez ca a vrut sa o cumpere
Luni 22 Ianuarie 2018, 11:14

"Alexis mi-a propus 1.000 de lire pentru o partida de sex". Scandal sexual in Premier League! Cum arata femeia care il acuza pe Sanchez ca a vrut sa o cumpere

Nici nu a devenit bine cel mai bine platit fotbalist al lui United, ca Alexis Sanchez a ajuns personaj principal intr-un scandal sexual.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Alexis Sanchez a batut palma cu United pentru un contract urias. El va primi cateva zeci de milioane de euro in urmatorii patru ani. Pana sa isi ia banii, acesta va trebui sa se lupte pentru a-si pastra relatia cu frumoasa Mayte Rodriguez. Alexis e acuzat ca a vrut sa o insele pe aceasta.

O tanara de 20 de ani, Paulina Sobierajska, a dezvaluit pentru tabloidul britanic The Sun ca Alexis a vrut sa "o cumpere". Potrivit spuselor ei, chilianul i-a oferit 1.000 lire pentru o partida de sex.

Frumoasa Paulina a povestit ca l-a intalnit pe fotbalist intr-un local, dupa ce acesta si-a trimis un prieten sa ii faca o "recomandare".

Ea a spus pentru The Sun ca fotbalistul i-a scris prin mesaje: "Ne vedem mai tarziu, iubito? Cat ma costa sa fac dragoste cu tine? Ne vom distra, nu-ti face griji, apartamentul meu e aproape".România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT