VEZI lista celor care vor sa il bata pe Oncescu! Castiga 1000 de EURO cu mana ta! Oncescu vs 100 de oameni!

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Martie 2009, 19:00

Ion Oncescu a acceptat provocarea Sport.ro si promite sa doboare 100 de oameni.  Cine il doboara, primeste 1000 de euro. Inscrie-te acum! Concurestii sunt asteptati DUMINICA, ora 11:00 la Baneasa Shopping City!VEZI LISTA CELOR CARE S-AU INSCRIS!

Rogojan Adrian
Miroiu Adrian
Constantin Romeo
Sarcov Marian
Ilie Marian
Vasile Marius
Maslaev George
Hirtanu Dragos
Bodor Stefan-Mihai
Chirila Daniel
Adrian Tianu
Alexandru Purcaru
Tulica Marius
Chiroban Ioan Marius
Gheorghe Viorel Ionut
Ciobanu Adrian Alen
Potrvovita Ioan Cristian
Victor Avram
Memet Elvir
Dinca Gabriel
Untaru Mihail Catalin
Ichim George Bogdan
Catana Bogdan
Stoichita Marius
Gerea Mihai
Mihalcea Tiberiu
George Bulgaru
Tudor Socrate Gregorian

Nico Radu
Pricop Iordache-Gabriel
Bizatu Ionel
Potrvovita Ioan Cristian
Munteanu Radu
Panait Stefan
Cartina Dan
Ionut Nanciu
Adrian Tianu
Raclau Marius
Ciora Marius
Iordan Alexandru-Gabriel
Valnoha Razvan
Boghean Dumitru
Ion Alexandru
Goia Cristi

Cristi Bodarlau
Cristian Adrian-Mihaita
Covaci Alexandru
Dragos Baila
Dediu Viorel Stefan
Luput Marian


Manole Daniel
Ilie Petre
Catalin Marin
Simonovici Stefanut
Soriceanu Iulian
Dani Salut
Ghiban Tudor
Gafa Razvan
Brezoi Mihai
Iulian Liviu Mihai
Dascalu Doru Nicolae
Mercan Dumitru
Albu Bogdan
Rotundu Alin Constantin
Marias Daniel
Tuclea Nicolaie Cristinel
Marin Catalin
Todoran Otniel
Dragos Sabau
Vlad Cristian
Teglas Nutu
Untaru Mihail Catalin
Fabian
Manole Ion
Tuclea Nicolaie Cristinel
Stelea Marian Nicolae
Nitu Viorel Petrica
Davidescu Nicolae Catalin
Ratulea George
Teodorescu Florin
Nefliu Andrei
Chirila Sorin
Pop Adrian

Niciodata nu s-a mai vazut asa ceva in skandenberg. Ion Oncescu spune ca va dobora 100 de oameni, fara niciun fel de problema. Unul cate unul. Campionul mondial nu crede in oboseala si vrea adversari puternici. Te crezi in stare sa-l pui la skandenberg?

Concurestii sunt asteptati DUMINICA, ora 11:00 la Baneasa Shopping City!

Trimite-ne un mail la adresa concurs@sport.ro in care sa ne spui numele, varsta, inaltimea, greutatea si NUMARUL DE TELEFON, iar noi te trecem automat pe lista lui Oncescu. Nu uita. Trebuie sa ai peste 18 ani, sa fii de acord cu regulamentul si sa ne trimiti o poza in care iti arati muschii. 

PRIMUL care reuseste sa il puna pe Ion Oncescu, primeste un premiu de 1000 de euro.

Regulament:
Art. 1 Organizator
PRO TV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare 2835636, atribut fiscal RO.

Art. 2 Durata actiunii
Actiunea se deruleaza in perioada 24 februarie 2009 – 8 martie 2009, cu scopul fidelizarii telespectatorilor postului Sport.ro, cresterii traficului pe site-ul www.sport.ro, dar si promovarii skandenberg-ului ca sport. PRO TV S.A. isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta detaliile pe site-ul www.sport.ro.
Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se adresează tuturor telespectatorilor postului Sport.ro si vizitatorilor site-ului www.sport.ro care au implinit varsta de 18 ani. Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, rudele de grad intai ale acestora, precum si sotul/sotia acestora. Nu au drept de participare cei care sunt legitimati la Federatia Romana de Skandenberg sau au participat la competitii oficiale. Participarea la concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament. Cei care se inscriu trebuie sa isi lase datele urmatoare: CNP-ul, greutate, inaltime, numar de telefon, adresa.

Art. 4 Protectia datelor personale
Participantii la concurs sunt de acord ca datele lor personale, precum si fotografiile si imaginile cu ei sa intre in baza de date a organizatorului si sa fie utilizate de catre organizator pentru actiuni promotionale viitoare (primire de informatii, stiri, obiecte promotionale, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), fara alte obligatii sau plati.

Participantii au dreptul da a solicita organizatorului stergerea sau actualizarea datelor personale, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii
Concursul se desfasoara in perioada 24 februarie 2009 – 8 martie 2009.
Participantii se inscriu trimitand un mail la o adresa ce va fi comunicata pe www.sport.ro, la data de 24 februarie. Dintre cei inscrisi, vor fi selectati, prin tragere la sorti, 100 de participanti. Cei alesi vor participa la un eveniment in data de 8 martie, adica vor face cate o partida de skandenberg cu campionul mondial la skandenberg, Ion Oncescu. Concurentii au dreptul la o singura incercare, cu mana dreapta. Primul participant care reuseste sa castige partida cu Ion Oncescu este declarat cistigator si primeste un premiul in valoare de 1000 euro.

Cei 100 de finalisti vor fi anuntati pe site-ul www.sport.ro, in data de 5 martie. Sport.ro si www.sport.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele accidente survenite pe durata concursului sau la evenimentul din 8 martie.

Organizatorul nu este responsabil pentru cazarea sau transportul participantilor (din Bucuresti sau din provincie) pe parcursul desfasurarii concursului.

Art. 6 Desemnarea si anuntarea castigatorilor
Cei 100 finalisti vor alesi prin tragere la sorti, pe 5 martie, la ora 18:00 si anuntati pe site-ul www.sport.ro.

Art. 7 Substituirea premiului
Premiul nu va putea fi schimbat cu alte produse ori servicii.

Art. 8 Responsabilitatea
Organizatorul promotiei nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.

Organizatorul va acorda premiul numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art. 9 Publicarea regulamentului
Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-ul www.sport.ro, incepand cu 24 februarie 2009.

Art. 10 Litigii
In cazul unor litigii aparute intre PRO TV si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantei.

Rusia anunță retragerea trupelor de la granița cu Ucraina până la 1 mai
BRAT
Modifică setările cookies